Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANULALECZKA

Tak dla porownania i rozeznania

Polecane posty

Gość ANULALECZKA
Dzieki, juz myslalam ze mnie w konia zrobilas:) pozdrawiam i oczywiscie jestem wdzieczna

Gość ANULALECZKA
ale wlasnie przed sekunda sprawdzilam skrzynke i nie ma Twojej wiadomosci:( dawno wyslalas?

No wlasnie valeriana... Nie moge narazan na jakies niebezpieczenstwa mojego dziecka i w ogole rodziny. Mieszkamy w innym miescie niz pracujemy- moj maz robi to samo, czesto pracujemy razem :) Niektorzy nie rozumieja tego. Powinnans juz miec maila ode mnie. :)

anulaleczka- wtedy kiedy napisalam tu na forum wyslalam, sekunde przed tym... Nie wiem, powinno zaraz dojsc :) Nie robie cie w konia :) Pozdrawiam :)

Kurcze laski, musze leciec, bo mam totalny bajzel w chacie, w tej chwili jestem w Polsce, cos mi strzelilo do lepetynki i kupilam sobie tu pieska ;) Teraz musze z nim zostac pare miesiecy, bo kwarantanna jest 6 MIES.... no i nie moge go zostawic na tak dlugo, bo zapomni o mnie :) i o wszystkim czego nauczylam, tak wiec jestem uziemiona tu jeszcze, a moj luby pracuje na 2 domki teraz sam;) ale niedlugo wracam do UK, piesio zostanie u mojej kuzynki na 3 miesiace, potem po niego autem wrocimy. Tez tak macie, ze jak siadziecie do kompa, to czas mija neiwiadowmo kiedy? ;) Bardzo milo mi sie z wami gada- valeriana i annuleczka, ale ide. Pojawie sie wieczorkiem to moze jeszcze pogadamy :) Milego popludnia!

Gość ANULALECZKA
No wiem. Ale ani skrzynka nie zawalona a ni nic wiec nie wiem co sie dzieje:)

Gość ANULALECZKA
ok, papa. 3m sie:)

MayaClark>>> dzieki za maila Anulaleczka>>> odpowiedzialam na maila. mam nadzieje ze ten byl od Ciebie

Gość ANULALECZKA
No dostalam maila. Z cv. odpisalam Ci na niego. Jeju zaraz ide do domku, juz nie moge sie doczekac. Tak mi sie juz nie chce siedziec. Jeszcze tylko 40 min uf uf

Gość A JA MAM 42000ZL NA MIESIONC
I SIE NIE CHWALE

Gość z taka ortografia
niemozliwe :D

Gość ANULALECZKA
dobre z ta ortografia. hehe

Gość sesesese
idiotki...gosc was wali w dupe a wy wierzycie..polonia na obczyznie nic dodac nic ujac!!!