Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANULALECZKA

Tak dla porownania i rozeznania

Polecane posty

Niestety nie mam doswiadczenia w administracji i w tym problem. Robie kurs ksiegowosci i zrobilam kurs komputerowy. I wole zostac w Portsmouth lub okolicach, bo moj chlopak zaczyna tu studia w pazdzierniku. Zaraz dzwonie do reed, bo napisali mi mejla, ze jest jakas praca, ktorej szukam i ze nie trzeba doswiadczenia. Zobaczymy, nie ciesze sie na zapas, bo niestety jak na razie nic mi nie wyszlo :(

reed, reed i jeszcze raz reed. www.reed.co.uk przez 2 dni wyslalam okolo 20-30 zgloszen i prace znalazlam w 8 dni od wyslania pierszego maila. co prawda w Londynie moze byc troche gorzej niz w Bristolu :( uszy do gory!!! co teraz porabiasz tj dzisiaj. ja siedze w domu. wzielam wolne bo wy padalo moje comiesieczne spotkanie z menadzerka a dzis piatek 13tego wiec wole nie kusic losu :P:P:P

No wlasnie zadzwonilam, ale niestety potrzebuja kogos z doswiadczeniem (a w mejlu napisali mi, ze nie :() Ale bede szukac dalej. A zaraz ide do pracy, niestety w restauracji. Juz mnie to dobija, ale spoko, nie poddam sie :) Milego dnia zycze. :)

sorki zle doczytalam. myslalam ze jestes z Londynu :( http://www.reed.co.uk/job/Details.aspx?JobID=11638381&jto=False&l=portsmouth&lp=5&s=177&ms=12000&mxs=18000&st=5&jt=1,4,2&nr=100&set=2&SearchID=-2147483648&EpdId=-2147483648&sb=8&rl=True&ps=10&FromSector=1&pg=2 moze sprawdz ta oferte jakos u w tym Portsmouth nie ma za wiele ofert albo placa od 9 do 12 tys :P

Gość ANULALECZKA
Do Valeriany. A jak ja bym Ci przyslala swoje Cv to luknelabys cio??

Gość dla porownania
ANULALECZKA- jak ochrona, to raczej z podcieraniem tylka ma niewiele wspolnego, na szczescie ;)

Gość ANULALECZKA
Wiem tak sobie napisalam. Jeju jeju:)

Gość ANULALECZKA
Hej ludziska piszcie, piszcie

pisze pisze :) wysylaj CV - moge popatrzec bo mam wolne. moge napisac jak zarabiaja moi znajomi w Londynie 1 kolega A pracuje na czrno na budowie 40-50 h w tygodniu ma 350-400 netto na tydzien, w weekendy robi prywatnie - wyciaga do 300 -400 za dzien w zaleznosc co robi (budowlanka, hydraulika) 2. kolega B elektryk, pracuje dla agencji, 9 funtow na godzine/40h w tygodniu 3. kolega C kucharz - 6 na godzine 50-70 h w tygodniu (nadgodziny nie sa przymusowe) 4. kolezanka D w pracuje w restauracji w jednej ze stacji telewizyjnych - 7.40 na godzine/ 37 h w tygodniu, czasem pare nadgodzin 5. kolezanka D kelnerka pracuje przez agencje zarabia 5 funtow na godzine netto. w zaleznosci od liczby godzin 30-40 tygodniowo teraz Bristol 1. kolezanka A superviser w restauracji w duzej firmie finansowej 6 funtow na godzine 40h w tygodniu + srednio 10 nadgodzin 2. kolezanka B kelnerka w tym samym miejscu - 5.50 i pracuje podobnie 3. kolega C magazynier w firmie z servisem przyczep i samochodow 8 funtow na godzine + nadgodziny za 1.5 stawki. on jako jedyny z moich znajomych ma wieksza stawke za nadgodziny. reszta pracuje za stawke podstawowa

a teraz anglicy: 1. kolega A pracuje w tej samej firmie co ja - on 3 lata ja rok - zarabiamy tyle samo, na podobnych stanowiskach, w roznych departamentach 2. pracownicy call center - 10, 000 - 12,000 brutto rocznie 3. pomocnik elektryka 8 funtow/h 4. kolezanka na kasie w Morissonie 6 funtow brutto srednio 40h 5. moja menedzerka 24,000 rocznie 6. kolega po 27 latach pracy w tej samej firmie co ja na stanowisku starszego specjalisty od emerytur 30,000

fajnie ci :) tez bym tak chciala :) niestety nie wszyscy maja tak super wiec wyjezdzaja dzieki temu ze jestem w Anglii mam szanse spotkac cie kiedys na Karaibach albo Bora Bora :D pozdrawiam

To ja tez sie wypowiem :) Pracuje w terenie. Manchester i okolice. Zarobki w przedziale- 450 -1000, ale zdaza sie wiecej- tyg. Przewaznie mam ok. 550-650 tyg. Weekendy wolne, generalnie nikt mnie nie kontroluje ile dni pracuje, jak mam cos do zalatwienia to w tyg. dodatkowo robie sobie wolne- wtedy mam 450 :) A odnosnie pracy biurowej, u nas w firmie na reke daja 1200funtow/tydz. POZDRAWIAM :)

Gość ok juz nam wszyskim szkoda
a teraz wam lepiej?????????????????????

Ok juz nam wszystkim szkoda- a co tobie stoi na przeszkodzie, zeby znalezc lepiej platna prace?? Zamiast marudzic zrob jakis kursy, podszkol jezyk, jesli masz z nim problemy, napisz nowe cv i wysylaj do firm w ktorych mozesz wiecej zarobic. Ja przez dlugi czas siedzialam w domu, opiekowalam sie dzieckiem. Jak moj synek oswoil sie z nowym miejscem zamieszkania zrobilam kusy, zdalam egzaminy i zdobylam licensje, ktora uprawnia mnie do pracy, w ktorej moge sporo zarobic. Dla chcacego- nic trudnego :) pozdrawiam :)

Gość do mayaclarc
i przjeli cie po kursach bez doswiadczenia? dlugo szukalas?

valeriana- wole nie mowic o tym na forum, podaj maila to ci napisze ;) domayaclark- kurs trwa jakis czas, na nim uczysz sie wszytskiego, potem pracujesz jako pomocnik czyjs i zdobywasz doswiadczenie. Nie szukalam dlugo bo juz miaalm rozenznanie w tego typu firmach przed tym kursem ;)

Gość ANULALECZKA
Nie rozumiem czemu nie chcesz powiedziec na forum:( szkoda. Przeciez nie stracisz pracy jak powiesz co to za firma

domayaclark- tylko ze po tym kursie, a wlasciwie dwoc, sa egazminy... nie sa latwe, pare osob nie zaliczylo, no i sam kurs kosztuje pare set funtow.

generalnie juz powiedzialam pare razy na tym forum gdzie mieszkam i kilka innych prywatnych info, dlatego nie moge powiedziec co to za firma. Sorry anulaleczka ;)

Gość ANULALECZKA
Ale ja i tak nie mieszkam tam gdziee ty, Ja jestem z Southampton. To powiedz mi tez na mailu co?

Gość ANULALECZKA
AGNIESZKA.CABAN@JOBCENTREPLUS.GSI.GOV.UK

Gość ANULALECZKA
to imie to razem nie wiem czemu to sie tak stalo ze jest oddzielnie

Gość gambi311
ja mam 7.40 na godzine (35h na tydzien) - pracuje jako pomoc kucharza

MayaClark>>>>> jak klikniesz na nicka to zobaczysz maila :) emi_constr@o2.pl doskonale rozumiem ze nie podajesz szczegolow na forum. jedna osoba juz byla bliska rozszyfrowania mojego nicka :(

anulaleczka- wyslalam, chyba wszystko na temat ci napisalam :) Widze, ze w jobcenter pracujesz :) Mam nadzieje, ze zaspokoilam twoja ciekawosc :)