Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziwaczna egzystencja

Pytanie o solarium

Polecane posty

Gość tylko w tesco czy gdzies
NA poczatek idz dwa rayz na 6 min potem 2 razy na 7 i 2 razy na 8 i juz powinno byc ok a jak nie to na koniec idz jeszcze raz albo dwa na 10 min!

Gość agatkaaaaaa
ja bym poszła raz na 5 min, potem 2 razy po 10 i na koncu na 15

Gość niunia1984
Ale mówicie o turbo solariach, ja chodzę na zwykłe na poczatek 15 minut, potem dobijam do 25-30 minut. Wczoraj byłam pierwszy raz i już jest efekt delikatnej opalenizny.

hej ja jak ide pierwszy raz od długiej przerwy to ide na 10 min ... ale wszystko zalezy od lamp jakie są w solo i od Twojej karnacji..... najlepiej zrobisz jak pójdziesz na solo i zapytasz sie tam na ile powinnas min isc zeby sie nie spiec na buraczka... sądzę że ze 4 w przeciagu tych dwóch tygrazy powinnas isc i efekt juz powinien byc niezły pozdrawiam i powodzenia

to wszytsko zalezy czy juz keidys chodzilas na solarium! glupota jest chodzenie na 20 minut, bo to poprostu zabojstwo dla skory ... hmmm chcialabym zobaczyc jak ta \"pani\" wyglada :D a co do opalania sie to idz pierwszy raz na okolo 5 minut- skora musi sie przyzwyczaic:) pamietaj ze powinnas robis przerwy parodniowe... potem mozesz zwiekszyc do 10 minut ,ale pamietaj ze 2 dni przed weselem nie idz poniewaz twoja skora bedzie zaczerwieniona i bedzie sie swiecic pomimo podkladu . wiem bo sama na studniowke zasiegnelam rady swojej kosmetyczki:)

Gość debilizm rt
powodzxenia niunia ,nie ma to jak 30 min solarki :O

Gość debilizm rt
tylko w tesco czy gdzies dobrze mowi:) stopniowo zwiekszaj minutki i pamiataj, lepiej jest isc dwa razy na 5min niz raz na 10:) zdrowiej i efektywniej:)

Gość w dwa tyg to się nie opalisz
co najwyżej albo nie będzie widać opalenizny (po słabych lampach, a na mocne trzeba pochodzic zeby sie przyzwycziala skora) albo się spieczesz - raczej pierwsza opcja.. jak bedziesz 1 tydz na 5min chodzic to zero efektu, potem dwa razy czy trzy na 10 - albo nie bedzie za wiele widac, albo czerowna krewetka - dziś babeczka z solarium gdzie chodze dokladnie tak tłumaczyła dziewczynie (hmm jestes ze stoilcy? moze to byłaś ty:) ) i poleciła jej air brush - bezpieczniej i bez ryzyka ze wyjdzie nie tak...