Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romans na życzenie

Mam romans...nie chce by potem tylił kogoś innego

Polecane posty

Gość romans na życzenie

A więc mam romans...ja jestem sama on w trakcie rozwodu ( ale nie ja jestem jego przyczyną). Dobrze nam ze sobą ale wiem, ze to niedługo jeszcze potrwa, to czysty układ:( Wiem, ze on potem gdy juz nie bedzie miał potrzeby aby tu przyjezdzac ( bo taką ma prace) znajdzie sobie kogos innego:( to mnie boli i jest mi smutno, nie chce zeby sie to konczyło, nie cce by on przytulał potem inna kobiete:(

Gość zakochałaś się
lepiej skończ to teraz-później będzie bardziej boleć...

Gość skoncz to
chyba ze jestes masochistka...wtedy nie koncz:D

Gość romans na życzenie
wiem, ze sie zakochałam mimo iz starałam sie aby do tego nie doszło:(a on....nie wiem:( kiedys rozmawialismy to mi powiedział ze sie znieczula na to wszystko , ze tak jest potem łatwiej al eja gdzies w głębi miałam nadzieje, ze to bedzie trwało...chyba cały czas:(dla niego to pewnie była i jest nadal rozrywka a jak sie skonczy to bedzie następna:(

Gość romans na życzenie
dlaczego zaraz suka???

Gość zakochałaś się
porozmawiaj z nim, opowiedz mu o swoich uczuciach, lękach obawach-zobaczysz co on na to. Jeśli go to nie ruszy, to może ruszy go jak odejdziesz? W kńcu zawzse doceniamy coś jak już tego nie ma...

Gość romans na życzenie
juz kilka razy chciałam odejsc...kazda moja rozmowa z nim na temat moich uczuc jest tłamszona od razu:(a tak na serio to nie wiem czy on teraz nie ma kogos i czy czasami ten rozwód to nie fikcja:(

Gość zakochałaś się
ja wiem, że trudno jest odejść, ale im wcześniej tym lepiej-uwierz mi, wiem cos o tym....

po co żebrasz o ochłapy, szanuj sie! jak sama nie bedziesz sie szanowac, to on nie bedzie cie szanował, traktuje ciebie za przeproszeniem jak.. towar do bzykania, a ty sie dasz.. nawet ciebie nie okłamuje mówiąc ze cie kocha. skończ to, póki nie zajdziesz w ciąże

Gość zakochałaś się
no jak Ty cos japonka napiszesz, to się od razu człowiekowi lżej na dduszy robi-idź stąd i nie dołuj dziewczyny

Gość ten twój romans
to jakaś łatwa gościnność w kroku, i tylko tyle, takie się nazywają odpowiednio, nie licz na więcej, boś nie warta niczego więcej, to wiecej jest dla wartosciowych kobiet które nie seksują się z żonatymi

Gość romans na życzenie
on sie rozwodzi , poza tym dopiero pózniej przyznał sie do zony i dzieci:( wiem, ze gdybym z nim wpadła to byłaby katastrofa dlatego biore tabletki antykoncepcyjne , o ktorych on nie wie wiec on uzywa jeszcze prezerwatywy...