Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja ja ja ja ja

Egzamin już za niecałe 2 miesiące a ja się jeszcze nie zaczęłam uczyć...

Polecane posty

Gość mnbvjnm
a co zdajesz??

Gość jhjh
a studiujesz czy studium?? :)

Gość slakdlasjkdaks
to moze zacznij a nie siedzisz na kafe :o

Gość slakdlasjkdaks
i zasmiecasz forum :o

Gość loll
jaja se robisz?? ja zwykle zaczynam noc przed.. :O 2 miechy to nawet do matury sie nie uczyłam :O

rozumiem autorke, sprobujcie nauczyc sie ksiazki 1000 sttron perfekcyjnie w 1 dzien:D I pomnozcie to razy 3:D Bo tyle musialam sie nauczyc w zeszlym roku.

modliszska---> tak mnie naszło, bo ja jeszcze jestem na długo przed handłówka, ale u mnie na uczelni to chyba najgorszy exam ... :o

Gość gringo-a
bylo isc na mechanike, geografie albo po ogolniaku rozpoczac zawrotna kariere w pobliskim warzywniaku a nie... ona sie musi uczyc anatomii o jejku jaka ona biedna tylko 2 miechy a 3.5 stron podaj nr swojego konta to przekaze 1% swojego podatku

kazde studia maja jakies przedmiot, ktory spedza sen z powiek studentom:) A geografia i mechanika na pewno nie sa super latwe. Ponarzekac zawsze mozna:D

no ja mam fiananse za miesiac i tez jeszcze niewiele umiem :o ale dam rade- tak sadze :)

zgadza sie - na 3 na umsc :) hehe , handlówka przede mna :) i podrecznik pana k takze :)

Gość gringo-a
A ja makre, finanse publiczne i prawo podatkowe(handlowe przy tym to pikus) i nie panikuje. Zakuwanie zaczne na 2 tygodnie przed egzaminami, teraz kazda wolna chwile spedzam biegajac po kraju i pstrykajac moim antycznym aparacikiem zdjatka to temu to owemu A tak w ogole to wyprawa w gore rzeki napo mi sie marzy:P

wiem. ja jestem na adm, zastanawiam sie do kogo na seminarium. mam 2 osoby na oku, ale ciezko sie załapac ... jeszcze na gronie popytam :) dzieki