Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikola22

Kto usuwał rozstępy w laser studio w szczecinie- prosze o opinie

Polecane posty

Gość Nikola22

witajcie, chciałabym wreszcie pozbyć się rozstępów bądź przynajmniej maksymalnie je zmniejszyć, kremy dały mi niewielką poprawe, zastanawiam sie nad szczecinem, czy ktoś korzystał i jest zadowolony? albo moze macie jakies sprawdzone gabinety w innych miastach?

Gość karola/szczecin
cześc ja usuwałam w laser studiu i nie jestem zadowolona bo oprócz tego że nie ma efektów zostały mi przebarwienia i zaczerwienienie,za takie pieniądze i czas wolałabym spróbwac czegoś innego, jest tu podobny temat i tam napisałam dokładnie jak to wyglądało,w laser studiu cały czas metody się zmieniają bo jak weszłam ostatnio na stronę laser studia to z opisu wynika że znów coś się zmieniło,chyba teraz jest to mniej inwazyjne bo piszą że potrzeba ok.8 zabiegów,a ja miałam 2 ale skóra była całkowicie zdzierana laserem i po 6 miesiącach był kolejny zabieg i nic-bynajmniej ja nie polecam,ale niestety dalej szukam cudownego sposobu,moja pani dermatolog powiedziała że gdyby cokolwiek skutecznego się pojawiło to będziemy działac,ja na razie czytam tutaj na forum o neodermie i jak pomoże dziewczyną to też spróbuję-pozdrawiam!

Gość Nikola22
a ile zapłaciłaś w sumie za te zabiegi? łącznie z jakimiś tam naświetleniami?

Gość Nikola22
i które partie ciała poddawałaś laserowi?

Ja co prawda nie robilam w tym Studiu zabiegu usuwania rozstępów ale znam osobę, która wykonywała tam zabieg depilacji laserowej i była bardzo zadowolona z efektów, obsługi i całego tego kompleksu jaki tam mają.