Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bąbelek małutki

mezczyzni sa egoistami

Polecane posty

Gość bąbelek małutki

mam szanse pojechac w lato na 2/3 miesiace zagranice,odpoczac i zarobic kase,a moj chłopak ma do mnie pretensje ze chce jechac.ciagle mowi,blaga zebym nie jechala,bo on tego nie wytrzyma,a nie moze jechac,bo to mieszkanie mojej siostry.mysli o sobie tak naprawde,czy nie mam prawa poznawac swiata,rozwijac sie,bo mam chlopaka?chyba czas mam na siedzenie w domu,w pieluchach?....

Gość bąbelek małutki
a co to ma do tego?:D szczupla jestem

Gość latka
oj są, są..

Ja wyjechalam do anglii, zostawilam rodzine, chlopaka... Po trzech miesiacach przyjechal do mnie i... zostal tu ze mna :) podjal decyzje i teraz jestesmy tu razem. tez nie chcial zebym wyjezdzala, ale mi nie zabranial niczego. Oto prawdziwa milosc! hihi

Gość bąbelek małutki
to jest pewne ze wroce do Polski po tym czasie.Tylko podejrzewam ze chodzi tutaj o zazdrosc.Boi sie ze go zostawie dla innego

a widzisz, ja bym nigdy w życiu już nie puścił dziewczyny za granicę. Jak to mawiał mój dziadek: \"kobietę samą można zostawić na 24 godziny\". I niestety święta prawda to jest

Gość coś
Po prostu jest dziwnie zazdrosny, a tak to tylko faceci potrafią. Jedz! Jak kocha to poczeka aż wrócisz, a jak nie...to już jego problem

Gość bąbelek małutki
napewno jest to szansa na polepszenie znajomosci jezykow,na czym mi zalezy.A on ciagle mowi zebym mu tego nie robila,ale przeciez 2miesiace to nie wieczność:)

Gość cdt
"Boi sie ze go zostawie dla innego" Wcale sie facetowi nie dziwie. Zreszta, punkt patrzenia, zalezy od punktu siedzenia. Ty tez jestes egoistka, bo chcesz wyjechac, nie liczac sie z jego uczuciami. Poza tym, kasa wazniejsza od uczucia? Nie ladnie....

Gość bąbelek małutki
nie ze kasa wazniejsza tylko ze on najchetniej to by mnie widzial siedzaca w domu,a poza tym nie jestesmy az tak dlugo ze soba,zeby decydowal co mam robic w zyciu:)

Gość dareks
boi się że nie wytrzyma i Cię zdradzi z inną jeśli już uprawiacie seks

Gość bąbelek małutki
hmmm,nie biore zdrady pod uwage,nie tolerujemy tego.a sexu nie ma