Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bardzo ciekawa jestem

Co s膮dzicie o takiej figurze, tylko szczerze

Polecane posty

Go艣膰 fan normalnych babek
anorektyczka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hehe karolinka to chyba rzeczy
wi艣cie anorektyczka skoro m贸wi, 偶e ta modelka jest gruba:O biedactwo:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambucha
jest ok , tylko nogi kr贸tkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extra laska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nunu
bardzo 艂adna i proporcjonalna figurka, 艂adne. lekko zaokr膮glone biodra, szczup艂e nogi, wci臋cie w talii (czyli to na co lec膮 faceci:stounek talia- biodra ok. 0,7 my艣l臋), czeg贸偶 chcie膰 wi臋cej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedynaczkaa
twarz sympatyczna,艂adna ,figura anorektyczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina 1987
taka smarkata to juz nie jestem i powiem szczerze ze jak by艂am m艂odsza to pewnie bym tez oceni艂a ta modelk臋 jako za chud膮, ale z czasem zacze艂am dostrzega膰 jakie kobiety pracuja jako modelki, jak trzeba sie nameczy膰 czasem aby wygladac wymiarowo, wiele razy na forach o modelkach czyta艂am 偶e laska ma 62 w pasie przy wzro艣cie 174 i prosi o rade jak odchudzi膰 brzuch. poza tym czy to w szkole czy na imprezie dziewczyny chudsze zawsze by艂y lepiej oceniane przez facet贸w a jak jeszcze 艂adn膮 twarz mia艂y to same +++ dostawa艂y od otoczenia...poza tym wielokrotnie s艂ysza艂am jak faceci komentowali wyglad dziewczyn kt贸re np po przyje偶dzie z pracy za granic膮 przyty艂y 5 - 10 kg, az sie p艂aka膰 chcia艂o od ich komentarzy. Ja nie m贸wie 偶e wyglad dzisijeszych modelek jest super, bo niekt贸re rzeczywi艣cie jak patyki wygladaj膮 ale jako艣 zawsze bardziej mi sie podoba艂y szczup艂e figury i zawsze chcia艂膮m tak膮 mie膰 i wiele bym za to da艂a nie bacz膮c na komentarze otoczenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinko ale to ze napisa艂a艣
i偶 ta dziewczyna jest za gruba tr膮ci anoreksj膮 u ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina 1987
masz wiele racji, jest tez cz臋艣膰 facet贸w ktorzy preferuj膮 powiedzmy normalny wyglad...ale trudno mnie przekona膰, nawet wrzuty mojego faceta 偶e jestem w艂a艣ciwie to ba艂am (bo ostatanio troche przyty艂am) za chuda cytuje"oswi臋cim" nie przemawiaj膮 do mnie i nigdy np nie zrozumiem jak mozna wrzuca膰 np na wyglad keiry knightley (zw艂aszcza gdy wystapi艂a na gali w takiej z艂otej sukience z dekoldem z przodu)-dla mnie to jest super wyglad-przynajmniej od gory do pasa... No ale c贸z ludzie maj膮 r贸偶ne gusta i dlatego ten swiat naszcz臋scie jest ciekawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina je艣li to co
prezentuje Keira Knightley (od pasa w g贸r臋, bo d贸艂 ma fatalny - kr贸tkie i dosy膰 grube nogi do reszty sylwetki) jest dla ciebie estetyczne, to ja nie mam pyta艅 i stwierdzam, 偶e chyba jednak naprawd臋 nienajlepiej z tob膮:O i m贸wi臋 to ja, osoba wiecznie niezadowolona ze swojego wygl膮du i wagi pomimo, 偶e wa偶臋 50kilo przy wzro艣cie 169cm

Udost臋pnij ten post

艂adn膮ma figur臋, wcale nie anorektyczn膮.... tylko nogi wydaj膮 si臋 by膰 kr贸tkawe, ale mo偶e to od 艣wiat艂a.... Ale w Was jadu---- jak Karolina1987 napisa艂a, 偶e jak dla niej ta modelka nie jest wystarczaj膮co szczup艂a na modelk臋, to zacz臋艂y艣cie \"po niej jecha膰\", natomiast gdy Kuraiko wklei艂a fotk臋 nieco \"pe艂niejszej\" kobietki....cisza, opr贸cz Karoliny1987 kt贸ra wyrazi艂a swoj膮 opin臋, na co w odwecie zosta艂a jej przyklejona metka anorektyczki :o Bez przesady, ka偶dy ma sw贸j idea艂 i irzeba to tolerowa膰....a tu prosz臋 dyskryminacja, dla mnie to jest 偶a艂osne.

Udost臋pnij ten post