Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ciekawa jestem

Co sądzicie o takiej figurze, tylko szczerze

Polecane posty

Gość fan normalnych babek
anorektyczka

Gość hehe karolinka to chyba rzeczy
wiście anorektyczka skoro mówi, że ta modelka jest gruba:O biedactwo:O

Gość bambucha
jest ok , tylko nogi krótkie

Gość extra laska

Gość nunu
bardzo ładna i proporcjonalna figurka, ładne. lekko zaokrąglone biodra, szczupłe nogi, wcięcie w talii (czyli to na co lecą faceci:stounek talia- biodra ok. 0,7 myślę), czegóż chcieć więcej?

Gość jedynaczkaa
twarz sympatyczna,ładna ,figura anorektyczki

o bosh...chyba mam gusta nie pasujace do epoki....ZA CHUDA JAk dla mnie o jakies 5 kg

Gość karolina 1987
taka smarkata to juz nie jestem i powiem szczerze ze jak byłam młodsza to pewnie bym tez oceniła ta modelkę jako za chudą, ale z czasem zaczełam dostrzegać jakie kobiety pracuja jako modelki, jak trzeba sie nameczyć czasem aby wygladac wymiarowo, wiele razy na forach o modelkach czytałam że laska ma 62 w pasie przy wzroście 174 i prosi o rade jak odchudzić brzuch. poza tym czy to w szkole czy na imprezie dziewczyny chudsze zawsze były lepiej oceniane przez facetów a jak jeszcze ładną twarz miały to same +++ dostawały od otoczenia...poza tym wielokrotnie słyszałam jak faceci komentowali wyglad dziewczyn które np po przyjeżdzie z pracy za granicą przytyły 5 - 10 kg, az sie płakać chciało od ich komentarzy. Ja nie mówie że wyglad dzisijeszych modelek jest super, bo niektóre rzeczywiście jak patyki wygladają ale jakoś zawsze bardziej mi sie podobały szczupłe figury i zawsze chciałąm taką mieć i wiele bym za to dała nie bacząc na komentarze otoczenia...

Gość karolinko ale to ze napisałaś
iż ta dziewczyna jest za gruba trąci anoreksją u ciebie

Gość karolina 1987
masz wiele racji, jest tez część facetów ktorzy preferują powiedzmy normalny wyglad...ale trudno mnie przekonać, nawet wrzuty mojego faceta że jestem właściwie to bałam (bo ostatanio troche przytyłam) za chuda cytuje"oswięcim" nie przemawiają do mnie i nigdy np nie zrozumiem jak mozna wrzucać np na wyglad keiry knightley (zwłaszcza gdy wystapiła na gali w takiej złotej sukience z dekoldem z przodu)-dla mnie to jest super wyglad-przynajmniej od gory do pasa... No ale cóz ludzie mają różne gusta i dlatego ten swiat naszczęscie jest ciekawy

Gość karolina jeśli to co
prezentuje Keira Knightley (od pasa w górę, bo dół ma fatalny - krótkie i dosyć grube nogi do reszty sylwetki) jest dla ciebie estetyczne, to ja nie mam pytań i stwierdzam, że chyba jednak naprawdę nienajlepiej z tobą:O i mówię to ja, osoba wiecznie niezadowolona ze swojego wyglądu i wagi pomimo, że ważę 50kilo przy wzroście 169cm

ładnąma figurę, wcale nie anorektyczną.... tylko nogi wydają się być krótkawe, ale może to od światła.... Ale w Was jadu---- jak Karolina1987 napisała, że jak dla niej ta modelka nie jest wystarczająco szczupła na modelkę, to zaczęłyście \"po niej jechać\", natomiast gdy Kuraiko wkleiła fotkę nieco \"pełniejszej\" kobietki....cisza, oprócz Karoliny1987 która wyraziła swoją opinę, na co w odwecie została jej przyklejona metka anorektyczki :o Bez przesady, każdy ma swój ideał i irzeba to tolerować....a tu proszę dyskryminacja, dla mnie to jest żałosne.