Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ciekawa jestem

Co sądzicie o takiej figurze, tylko szczerze

Polecane posty

Gość ksjk
jak ona ma kobieca budowe to ja nie wiem... przecuez ona ma biobra wilkosci talii, i jak ona ma duze biodra to ja mam kajaki :) za chuda zdecydowanie, ale z twrzy bardzo ladna, ale po co to komu????? tzn ten topic??

no nie każda z nas ma typowo kobiecą budowę dzięki czemu łatwiej jest urodzić dziecko takim klasycznym przykładem sylwetki chłopięcej jest na przykład Doda, jej budowa jest zupełnie inna niż tej dziewczyny, ma bardzo wąską miednicę i słabo zarysowaną talię, a do tego ma zdecydowanie szersze ramiona niż biodra

ksjk--------> czy Ty masz coś nie tak ze wzrokiem? przecież jej talia w porównaniu z biodrami jest minimum 30 centymetrów węższa:O Ty w ogóle masz pojęcie co gdzie jest talia i biodra?:O

no dobrze niech Ci będzie "efekt optyczny":O tylko dlaczego na przykład taka Doda jakby nie stanęła to jej biodra zawsze są wąskie?:O bo tu nie chodzi o to jak ktoś stanął tylko jaką ma budowę anatomiczną

Gość odwal się od Kocura
głupia debilko

Gość odwal się od Kocura
a laska na zdjęciach jest OBRZYDLIWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drogie Panie pokazmy ze kobiety maja jednak troche kultury nawet w goracych dyskusjach :D

Moim zdaniem idealna. Ja jestem raczej normalna: niegruba, niechuda, ale chciałabym być trochę zbyt szczupła. Nie wpadnę w żadną anoreksję, nie odchudzam się, jem to na co mam ochotę, ale taka sylwetka, to takie moje marzenie. O twarzy się nie wypowiadam, bo nie o tym, jest dyskusja. Biodra w stosunku do talii są idealne: szersze biodra, brak brzucha, wcięcie w talii. Poza tym ona na 3 zdjęciu opuszcza majtki, w takiej pozycji każde biodra wydają się szersze. Jaka to jest ta kobieca sylwetka? Szerszych bioder mieć nie może, bo do tych, co ma też się doczepiliście; nie może mieć większych piersi, bo przy takiej sylwetce \"balony\" źle się prezentują. Kobieca sylwetka to spora pupa, szerokie biodra, duży biust, coś w stylu Beyonce czy Jennifer Lopez? Bo wszyscy piszą, że to kobieca sylwetka jest idealna, a nikt nie potrafi jednoznacznie powiedzieć, jak wygląda o kobieta o kobiecych kształtach? Gdybym miała taką sylwetkę, to nie przejmowałabym się tym, że w tych jeansach wyglądam za grubo, to bikini mnie pogrubia, a ta bluzka optycznie mnie powiększa.

Gość Christi Himmelfahrt
To idealna figura modelki i do tego piękna buźka. Nie wiem co powiedzieć to laska idealna.

Gość buhahaaha nieproporcjonalna
??????????? ty za to na pewno jestes proporcjonalna:O

Gość oooooooooooooooooooojjjj
wstretne zazdrosnice :D

Gość halina z kotłowni
super kobieca figurka z uwydatnionymi bioderkami,wąska talia, super

Gość niesamowite..............
ile ludzi tyle opinii dla jednych bardzo kobieca dla innych zupełnie nie z tego co widać każdy ma inne pojęcie kobiecej sylwetki

Gość zgrabna figura

Gość za szerokie biodra
chyba se jaja robisz,jakby miala ciut wezsze to by ich w ogole nie miala,zwlaszcza jest to widoczne na 3 fotce. Szerokie biodra i waska talia tak ogolnie sa oki. Jak to mawiala moja babcia "bez bioder i bez brzucha to nie dziewucha"

Gość za szerokie biodra
to sie odnosilo do odpowiedzi z 1 strony

Gość no kurde sorry
jezeli ona ma za szerokie biodra to ja nie wiedzialam ze tu same szczuplutkie laseczki z siedza-ciekawe tylko dlaczego dzial DIETY jest az tak rozbudowany... wezcie sie zastanowcie zanim napiszecie ze taka zgrabna panna ma szerokie biodra...jezuuuuu co sie dziejej z tymi kobietmi na kafeteriii !!!!!

Gość ma kobiece
ale szczuple bioderka (kobiece- czyli nie taka waska miednice jak facet, co jest brzydkie u kobiety) i piekne wciecie w talii. Dziewczyny o waskich/meskich biodrach nie maja wciecia w talii i to fatalnie wygalda. Ona jest zgrabniutka.

Gość Skakanneczka
Ta na pierwszym zdjęciu- świetna figura. Reszta za chuda...

Gość ale to ta sama laska na
wszystkich zdjęciach

Gość karolina 1987
kuraiko czy żyjesz w dzisiejszych czasach? Kobieta przez ciebie pokazana ma iscie rubensowe kształaty. Moim zdaniem ta dziewczyna na zdjęciach, zreszta na wszystkich trzech widać ze to ta sama jest jeszcze za gruba jak na modelkę i szczerze zdziwiło mnie że to modelka i że jej nie kojarze ale trudno. ale jesli taka figurę miałaby mieć osoba nie bedaca modelką to uważam że jest ona idealna... a tak szczerze mówiac to jak sie uda łączą to wyglada to dosć nieciekawie a raczki ma w sam raz bo to kobieta a nie facet, biust tez ok ale nigdy wiekszy bo to by jedodało wizualnie kilka kg . wg spoko

Gość no może
do karoliny 1987 wiesz, to jest modelka z rocznika 1973 zatem z pokolenia Tyry Banks, Karen Mulder czy Claudii Schiffer, a wtedy modelki jednak bardziej przypominały ludzi niż teraz

Gość karolina 1987
obie sa grube ...moze faktycznie u Rubensa wiecej tłuszczu widać. ale jak ktos wyglada tak jak dziewczyna na tym zdjeciu co pokazałeś to spry w dzisiejszych czasach zdziwiłabym sie kaby jakiś facet miała na nią ochote

Gość oj karolinko smarkata jesteś
jeszcze, wnioskuję z tego co piszesz i niewiele jeszcze w życiu widziałaś:O