Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akwarel

Dziewczyny a opis gg

Polecane posty

Gość akwarel

Czy wy zawsze musicie w opisy wstawiac sobie jakies pseudo filozoficzne i pseudo romantyczne cytaty? Bo co znaczy np. taki tekst 'nad nami zapach szczescia"? Dla mnie to jest tandeta, myslicie ze jestescie takie fajne i wrazliwe, a tak naprawde zalosne ;P

Gość coś
Nie musimy, ale czasami odpowiada to naturze... w sumie masz racje, lepiej jak facet robi sobie opis jednoznacznie kojarzacy sie z sexem

Gość akwarel
Przepraszam, ze uogolniam, ale tylko nieliczne wyjatki maja normalne opisy, a cala reszta jest w tym pedzie, a to jest naprawde glupie ;P

Gość bleleeee
sciezki sumienia sniegiem usypane ... wciąż nie jest za późno jedna laska na mojej liscie ma taki opis. Co wy na to?:P

Gość do autorki.................
co cię obchodzą inni ludzie i ich opisy. włącz na luuuz! :) zajmij się sobą.

Gość a ja mam inny
ssij malenka, ssij On nie ma stac tylko sie blyszczec:) jestem pseudo costam? :o

Gość Zamienię Trabanta na SL-a
Ha! Tez mam taka aparatke- "Ach, gdyby ten pokoj mogl sie wypelnic krzykiem..." bla bla bla cos tam jeszcze bylo. Nie ma to jak rozkminy gimnazjalistki z szalejacymi hormonami :D

Gość gryzzak.
z tego co wiem to text piosenki Gosi Andrzejewicz.. Moja siostra chodzi i non stop to śpiewa

Gość a ja mam terefere kuku
i co?? :P

a co cie obchodza czyjes opisy? :P:P skoro nie masz takich to sie tylko z tego powodu ciesz moj brat ma opis kupa no i co? kazdy wyraza swoje emocje w rozny sposob jesli chce zrobic to opisem na gg to jego i wylacznie jego sprawa ja ma opisy o owczach:P:P:P i coz moja sprawa:P a ze ty masz opis bede za 5 minut blu jestem to hmmm moze brak polotu lub wyobrazni. moze ktos chial pokazac przez opis swoje upodobanie do cytatu autora lub piosenki albo nastroju ze mu dobrze lub zle a nie chila pisac dobrze mi bo moja kobieta zrobila mi loda czy daltego ze kupilam sobie nowa kiecke. troszke wyobrazni. nie chcesz nie czytaj proste wyjscie w niektorych komunikatorach mozna wylaczyc opisy i masz po problenie

ja rzadko mam jakiś opis, ale jeśli już mam to zazwyczaj jest to cytat piosenki który mnie w danym czasie jakoś poruszy. moi znajomi (większość) pewnie też nie bardzo wiedzą o co mi chodzi, bo słuchają trochę innej muzyki. ale to w końcu mój opis, a jak komuś to przeszkadza to ja się na jego listę nie pchałam... :o

A ja na fajne i intrygujące opisy swgo czasu \"łapałem\" na Gadu-Gadu panienki. Działa! :P

Gość joa103
kurcze, ja wpost nie znoszę pania miłosnych brudów przez opisy! Albo stosowanie słów typu: jush, koffam- co to w ogóle jest? polacy przelewali kew za nasz piekny język, a teraz jest on przeabiany w dziwny sposób!

Gość 453453
to jest zpiosenki gosi andrzejewicz... ten tekst nad nami zapach szczescia.. nic orginalnego :)

ja zazwyczaj mam jakiś poje... opis na gadu i też jest dobrze :P tekst piosenki to nic złego, tyle, że nie taki przesłodzony z jakiejś dennej piosenki, bo aż mdli... :o i ja także nie cierpię opisów typu : \"Kocham Cię Mój Koteczku :* pamiętaj, jutro w rynku :* \"... :o ale Polska to wolny kraj ;)

No wybacz, ale \"koffam\", czy \"jush\" to chyba 15-latki piszą. Ja czasem lubię sobie na opis wstawić jakiś cytacik, który zasłyszałam, czy przeczytałam w jakiejś mądrej książce. I nie widzę niczego w tym złego.

a ja mam \"Taksiedze i mysle, co robi pozostale 6 cudow swiata\" :P :classic_cool: albo inny ciekawy : \"mloda ,atrakcyjna pozna milionera ze sklonnoscia do zawalu\" ale zazwyczaj nie mam opisu :P

Gość do Angel-81
chyba pozostale 7 cudow swiata hahahahhaha

Gość Teżcoś
Jest 7 cudów świata. Skoro ma się za jeden z nich, to pozostałe 6. Ktoś tu nie potrafi myśleć.

oczywiscie z przymruzeniem oka ;) to opis dla bystrych :P nie kazdy łapie o co chodzi

Gość KOLASSS
UP UP:)