Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tak ma być....

dlaczego wszyscy faceci chcą tylko sexu?

Polecane posty

Gość dsaer prawdziwy
tak jak gej podszywacz

Gość do- nie tak ma być
znalazłam sie w podobnej sytuacji z tym że mam 22lata,i mam wrazenie że nic dobrego mnie już nie spotka,jak sie otrząsnęaś? bo ja jakos nie moge się ppozbierac a juz rok minął i mam wrazenie że juz zawsze będę sama:(

Gość do- nie tak ma być
a taką mam ochotę na penetrację:(

Gość nie tak ma być....
teraz juz gram ostro, jeśli nie czeka, nie stara się odpada. Własnie mam teraz takiego delikwenta, on myśli że wszystko ok, ale ja juz nie odezwe się do niego, nie porozmawiam na gg, nie odbiore tel, nie odpiszę na smsa......Jeśli bedzie mu zależało na mnie a nie na sexie(wątpię) przyjedzie do mnie, wie gdzie mieszkam.Jeśli nie, jego strata...........

Gość do autorki topicu
na jednego wolnego faceta przypada kilka wolnych kobiet. jesli facet ma do wyboru 19-stke, ktora jest mloda i na dodatek szybko idzie do lozka, a 28-latke, ktora nie dosc, ze juz nie taka mloda, to jeszcze fochy stroi jesli chodzi o seks. struganie cnotki i czekanie pol roku z seksem to przystoi moze i mlodej dziewczynie, ale ty z takim pogladami malo zdzialasz. masz 28 lat a zachowujesz sie jak mala dziewczynka, ktora sie boi se seksu. a nawet jak sie przespisz z kims przygodnie bez zwiazku i nawet potem nic z tego nie wjyjdzie to nie zaluj. tredowata sie staniesz od tego, a dobry seksik zawsze sie przyda i nie zaszkodzi :) seks jest po to by sie nim cieszyc, a ludzie, ktorzy mowia, ze 'seks tylko w powaznym zwiazku' wiele traca'

Gość nie tak ma być...
no ok, ale ja nie mówiłam żeby czekał pół roku a do 3 spotkania to chyba może poczekać.......tym bardziej, że mam podejrzenia ze on spotyka sie z dziewczynami tylko dla sexu.......mam być dla niedo g lalką do zaspokajania.....

Gość jak chcesz to robić na 3
spotkaniu to jesteśdziwką i łatwą ścierą :classic_cool:

Gość _taki jeden
Seks jest ważny w związku uczuciowym, jego dopełnieniem. Ale nie jest najważniejszy. Skoro masz taką opinię że faceci chcą tylko seksu, widocznie Tobie brakuje zaspokojenia seksualnego w związku a jednocześnie nie szukasz partnera z którym mogłabyś się związać angażując uczuciowo, lecz dla zaspokojenia jego jak i własnych potrzeb seksualnych.

Gość moze najprostszy wnioisek
tylko w tym jesteś dobra 🖐️

Gość majster
wszyscy chca, ale nie TYLKO

Gość rsrsrsrsrrs
niestety wszyscy chca sexu...ja mam "grubo" po 20...znam sporo facetow z pracy,dawnych szkol,z podworka,znajomi,itp....ogolnie uwazana jestem za osobe atrakcyjna i rozsadna...mam w sobie duze poklady milosci,przyjazni,ale..?no wlasnie...faceci w rozmowie ze mna zawsze sugeruja sex!!!!!!fakt ze odmawiam,ale chodzi o sam fakt...ostatnio myslalam ze spotkalam faceta z klasa,innego,fajnego...spotykalismy sie i bylo fajnie do czasu...az stwierdzil ze bardzo zalezy mu na sexie ze mna...(znamy sie 3 mies.ale widujemy sie rzadko)..powiedzialam ze chcialabym jeszcze poczekac jakis czas,lepiej sie poznac,czesciej spotykac...a on?ulotnil sie....coz...okazal sie burakiem...nie wie ile stracil!!!

Gość mecenas karol
aczego Ty sie spodziewasz po polskich kmiotkach, chłopkach roztropkach? Wiekszość to intelektualne niemoty, nie znające języków obcych, świata, jedynie do dupczenia sie nadają, to i kobiety traktują jak równe sobie, bo dobrych manier nie mieli okazji sie nauczyć :-o