Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I was tricked again

dlaczego panowie lubią milczyc , znikac?

Polecane posty

Gość I was tricked again

Gość sandra 11111
bo faceci sa denni:))))))) oczywiscie nie wszyscy, ale sporo:)))

Gość smutas.....
bo np mają jakąś nieujawnioną tajemnicę i nawet nie mają odwagi się do tego przyznać tchorze i gnoje

Gość sandra 11111
dokladnie tak, to tchorze i gnoje,:))))du.......i:)))

Gość I was tricked again
a nie mozna porozmawiac

Gość radkioa
mi tez tak jeden taki zrobil!!!!umowil sie u nie przyjechal!!!bylam zalamana, nie potrafie zrozumiec jak tak mozna bez slowa!!!potem jeszcze zadzwonil i chcial znowu sie spotkac a ja sie zgodzilam i znowu nie przyjechal!!! chcialabym go znowu zobaczyc!!!

można porozmawiać, ale ja i większość moich znajomych uważa, że lepiej zniknąć i niech sobie dziewczyna układa życie jakoś inaczej niż powiedzieć \"nie chcę się z Tobą spotykać bo masz za małe piersi\"... albo coś podobnego

Gość smutas.....
mozna rozmawiac nawet tzreba tylko ze oni nie potrafia, im jest tak wygodniej po prostu zniknac maciek_pn >>>jestescie w wielkim bledzie nawet najgorsza prawda ale PRAWDA

smutas, no ale chciałabyś usłyszeć \"słuchaj, było fajnie na imprezie, wypiłem sobie, świat wydawał się piękniejszy, no i te Twoje piersi, ale teraz nie chcę się z Tobą widywać\" ?

no ok, Maciek, tak może powiedzieć koleś którego zna się z \"wczorajszej imprezy\" ja np. spotykałam się z facetem kilka tygodni i nagle \"zamilkł na zawsze\" bez żadnego wyjaśnienia.. i co mam sobie myśleć o kimś takim???? że jest dupkiem , tchórzem itp...

Gość to śmieszne
mnie zostawił po kilku latach. przerwałam milczenie. nienawidzę go za to, że nie miał odwagi powiedzieć mi, że spotyka się z inną jeszcze wtedy, kiedy zapewniał mnie, że mnie kocha. zwyczajny kundel.

hmm.. no po kilku tygodniach to już lepiej wyjaśnić, chyba że przez te kilka tygodni myślało się tylko o tym żeby jeszcze się z piersiami spotkać ;-) myślę, że lepiej pomyśleć, że tak po prostu bywa

jak to kiedyś mi powiedział profesor \"trzeba mieć odwagę cywilną\".. po kilku latach okłamywać i odejść bez słowa ? nie chce mówić brzydko ale zachował się \"nieładnie\"

Gość smutas.....
kazdy ma prawo do wyjasnien , do uslyszenia prawdy ja nawet wolalabym uslyszec najbardziej bolesna prawde (nawet o tych malych piersiach) a nawet gordsza ze np chcial tylko sexu i jeszzce gorsza niz zadreczac sie pytaniami: co ja takiego zrobilam, co we mnie jest nie tak ludzie jesli jestesmy dorosli zachowujmy sie odpowiedzialnie!

hmm.. no to rzuca trochę światła na zagadnienie, a sciemka, że ciągle nie może się zapomnieć o byłej ?

Gość smutas.....
też LEPSZA wszystko jest lepsze aby bylo prawda po to zapoznaje sie ludzi aby poznac ich (prawie) do konca, a potem ewentualnie mozna wyrobic sobie opinie nie rozumie tchorzy

Gość sandra 11111
mysle ze wstystkim brak odwagi:))))

Gość smutas.....
ja np wolalabym zeby moj chlopak zakonczyl znajomosc swierdzeniem nawet w tym stylu: odpierdo...l się ode mnei nie chce juz tego ciągnąć niż zamilkl bez slowa na wieki

Gość I was tricked again
o jaka dyskusja:) bo ja nawet nie wiem czy mam sie odezwac czy tez milczec, nie wiem o co chodzi, po raz drugi w moim zyciu analogiczna sytuacja hmm dzien swistaka

Gość autorko topiku...
pisze się milczeć, a nie milczyć...:)

Gość I was tricked again
bujka5_nawet to, tylko nie milczenie_juz przeczytalam wszzystkie nekrologi w gazetach:(

czy ja wiem co bylo by lepsze, tez przezylam kogos kto milczal, tez czytalam nekrologi, ale dla mnie chyba lepsze bylo ze nie wiedzialam, tak po prostu to odbieram

Gość I was tricked again
i sama nie wiem czy mam odezwac sie pierwsza, mam 100 mysli na sekunde_dziwne, ze zdarzyla mi sie taka sama sytuacja po raz drugi, wtedy sie nie odezwalam"_ a teraz boje sie, zesie osmiesze

Gość I was tricked again
dzieKI:) ale poczekam do soboty i zmienie zdanie 1000 razy