Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paćka

oddam się za możliwość odbycia aplikacji....

Polecane posty

hehehehehehheheh.... naiwność, naiwość, naiwność.... bravo!!!!!hehehehehehheheh.... naiwność, naiwość, naiwność.... bravo!!!!! hehehehehehheheh.... naiwność, naiwość, naiwność.... bravo!!!!! hehehehehehheheh.... naiwność, naiwość, naiwność.... bravo!!!!! hehehehehehheheh.... naiwność, naiwość, naiwność.... bravo!!!!! hehehehehehheheh.... naiwność, naiwość, naiwność.... bravo!!!!!

Gość prawniczka 666
o mamo!!!!! oszalala!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Gość Rampi
No to sie wydało.......

Gość prawniczka 666
sama jestes naiwna myslac, ze dawaniem dupy daleko zajdziesz:P kurwa zawsze pozostanie kurwa.

Gość miniertka
na pielgrzymkę? ja dziękuję, ale pomódl się dziecko za mnie :-P

heheheh.... nie studiję, ani nie studiowałam prawa. Auta nasze/ moje i mojego narzeczonego- prowadzimy firmę wimal.... a wy jesteście naiwni i zawistni. enklawa czeka/ to taki klub w wawie/

Gość prawniczka 666
to wszystko jasne:D a idz sie pobaw, milej zabawy🖐️

Gość miniertka
naiwna była, że ta prowokacja przetrwa... nie denerwij się tak! - jutro wymyślisz coś lepszego, uruchomisz wodze fantazji o zmienisz się w absolwentkę medycyny sypiającą z Bradem Pittem w celu załatwienia roli w filmie "Głupi i głupszy 7"

tak naprawde mam 40 letniego malucha, ktorym codziennie jezdze na stadion 10 lecia sprzedawac arbuzy i kalafiory

Gość Rampi
dobre dobre normalnie wymiekam:)

nie no jakby nie patrzeć prowokacja przetrwała, są zapisane 4 strony... naiwni byliście wy że się utwierdzaliście, że na naprawdę skonczyłam prawo, rzucając hasła a la: przetrwała studia dawaniem dupy, czy coś takiego. Zawisni-w momentach gdy mi wmawiacie że żadnego z tych aut na oczy nie widziałam. teraz wy posłużcie się google i wpiszcie \"wimal\" i wszystko chyba będzie jasne. Mniej żółci w życiu wam życzę. Pozdrawiam. Prowokatorka.

Gość miniertka
paćka heheheh.... nie studiję, ani nie studiowałam prawa. Auta nasze/ moje i mojego narzeczonego- prowadzimy firmę wimal.... a wy jesteście naiwni i zawistni. enklawa czeka/ to taki klub w wawie/ NIE STUDIUJESZ I NIE STUDIOWAŁAŚ??? no co Ty gadasz?? a my wszyscy byliśmy pewni, że jednak... Cóż za zaskoczenie...:-P bajke o autkach sobie daruj... lepiej już z historyjką o dawaniu dupy Pittowi zapodaj, ale trochę póxniej, bo tak na świerzo to nikt nie łyknie.. nie jesteśmy naiwni - zostałaś zdekonspirowana szybciutko nie jesteśmy zawistni - bo my w przeciwieństwie do Ciebie na prawdę studiujemy prawo :-P Enklawa czeka a Ty bajki przed kompem tworzysz? dlaczego?? mama Cię dziś nie chce z domu puścić? moze zmieni zdanie, jak odrobisz lekcje???

Gość xxxwwwaaa
a ile ty masz lat prowokatorko????

Gość prawniczka 666
nie mam powodu aby byc zawistna.

Gość miniertka
:-D No dobra, też się przyznam - również prowadzę firmę :-) nazywa się Microsoft, może coś słyszeliście? jeśli nie, to teraz posłużcie się google i wpiszcie "microsoftl" i wszystko chyba będzie jasne. :-D życzę bardziej przemyślanych fantazji :-P

Gość miniertka
nie no - hardXXX uwierz jej ! wiara czyni cuda :-D ona ma firmę, narzeczonego i odzie zaraz do klubu, tylko miała taką wewnętrzną potrzebę wcześniej nam o tym wszystkim powiedzieć... niektórzy tak mają ;-)

Gość miniertka
no widzisz - tylko trochę sobie dodała :-)

Gość paćka vel paćek to ma
bryndze pod napletem :D typowy 100lej z F23 :D :D :D

osz qr.wa to była pozdro cały dzień nie pisała !!!!! :D

Gość miniertka
pozdro?? aż taka hmm...zabawna z niej dziewczyna?

wczoraj się umyła !!!!! :D