Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paćka

oddam się za możliwość odbycia aplikacji....

Polecane posty

Gość miniertka
ale co ty myślisz?? że dasz dupy i już?? czy twój odbyt jest aż tyle wart?? bo dużo jest dziewczyn, co zrobiłyby to za doładowanie komórki :-D a Ty od razu z grubej rury. Ładna chociaż jesteś?

moja fotak? hehehehe..... jak to niegdyś mój luby powiedział: \"za to się płaci...\" chyba będę musiała wrócić do eks i go wykorzystać...

ładna, nawet bardzo :) nie jestem skromna, nie, po prostu znam swoją wartość.

owszem mam tetetkę :-D a mój były slr, enzo, carrera.....itd. i cóż z tego......pfff

Gość Rampi
Jak znasz swoją wartość to poszukaj sponsora ale nie tutaj. Nie wiem jak można wogóle pomysleć o tym aby sprzedać sie za aplikację. I ty mówisz że znasz swoja wartość???? Ta. Cenisz sie bardzo nisko sprzedaz to sprzedaz nie wazne za ile i jak ale szacunku to ty z pewnością sama do siebie to nie masz. A ktoś kiedys mi mówił że nie wszystko można kupic, jednak ten ktoś sie mylił.

a moze tak bys sie troche pouczyla, co???? Ja tez w tym roku bede zdawac na radcowska i nawet do glowy mi nie przyszlo, zeby cos takiego zrobic:O

Gość miniertka
no dobra. najpierw wypadałoby przetestować Twoją wiedzę prawniczą...hmmm.... może powiesz coś o wyjątkach od zasady Lex retro non agit ?? jakieś przykłady??

Gość tzw. marne ukryte
zakompleksione scierwo

no i co nam świecisz tymi blachami ? :D co chcesz tym udowodnić niby? :D a na czym sie ten Twój eks dorobił? pewnie na jakiś lewych interesach :D

prawo nie działa wstecz.....masz zadanie domowe z wosu???? hehehehehhehe- giertychowa amnestia maturalna, która okazała się być niezgodna z prawem, ale zgodnie z paremią lex retro non agit, nie można było maturzystom \"odebrać zdanych\" matur.

Gość prawniczka 666
cos dlugo zajelo ci szukanie tego w wikipedii:P:P:P

Gość a może to --packa na muchy
coś z SM powiązane :P :D

Gość prawniczka 666
chodzilo o WYJĄTKI od reguly, a to przyklad zgodny z regula:P:P:P Cos kiepsko u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem:D

Gość Rampi
paćka --pomarzyc do fajna rzecz nie????

Gość miniertka
paćka prawo nie działa wstecz.....masz zadanie domowe z wosu???? hehehehehhehe- giertychowa amnestia maturalna, która okazała się być niezgodna z prawem, ale zgodnie z paremią lex retro non agit, nie można było maturzystom "odebrać zdanych" matur. nie prosiłam o wklejenie w google i przetłumaczenie. kochanie! nawet pytania nie zrozumiałaś. Ja prosze o wyjątki, w których odstępuje się od tej zasady...

nie wiedziala gdzie szukac :P huehue mi to zajelo (Znaleziono w 0,11 sek.) :P myslisz ze wkleisz tu kilka fotek i bede posikany :D jestes zalosna :o

to było do hardxxa, który powątpiewał. Zapewne nawet był pewien, że nie ma SLR w Polsce, jak i enzo. A widzisz- jest. Ferrari F430 też jest, wiesz?

Gość prawniczka 666
moze idz dziecko lepiej wykladaj chemie w biedronce:P

Gość miniertka
paćka nie pierd@l - dawaj te wyjątki!