Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie w wyborze_

Dzis i 16 mam USG brzucha-musze isc na czczo? czy moge cos zjesc?

Polecane posty

Gość pomozcie w wyborze_

pomozcie

Gość pomozcie w wyborze_
upiii

nic nie mozesz jesc bo wtedy usg bedzie zamazane trzeba na czczo i z pelnym pecherzem pozdrawiam :) trzymaj sie wiem ze to trudne nic nie jesc az do usg trzymam kciuki

Gość pomozcie w wyborze_
np to ladnie....w necie znalazlam zeby nie jest na 4 godz przde badaniem...a juz wlasnie zjadlam 2 buleczki i wypilam herbate..a ide prywatnie czyli zabule 30 zeta i nic nie wyjdzie.. bede mialam glownie trzustke badana....:(bo mam chora... dzieki za dobre slowa

Gość pomozcie w wyborze_
i w necie pisze ze nie wolno jest potraw wzdymajacycj jak juz cos to cos lekkiego a te buleczki to tylkoz maslem byly,kurcze nie wiem co teraz :(:(

a to wszystko stąd,że lekarzom nie chce sie poinformować pacjenta co należy a czego nie przed badaniem:o

Gość pomozcie w wyborze_
tylko ze ta dziady mnie olewaja bo jestem 22 letnie dobrze wygladajaca dziewczyna to co tam,ja nie moge byc chora! niby na krew dali mi skierowanie ,robili mi wyniki i mam za duzo amylazy czyli chora trzustke! co dzien mam bole a te dziady mi skierowania na usg nie chce dac! to musze isc i z ania zaplacic to mam szybko i w ogole mi zrobia! paranoja co?? zajebista polska sluzba zdrowia pozdr i 3 majcie kciuki

Gość mala22..
Ja tez mialam ostatnio problemy zdrowotne ale jeszcze wieksze z polska sluzba zdrowia. O wszystko musialam sie prosic.Poza tym przez jednego lekarza o maly wlos nie nabawilabym sie nerwicy.Nie wytlumaczyl na czym polega moje schorzenie, powiedzial ze to powazna sprawa i nic wiecej.Okazalo sie, ze to nic takiego, ze duzo kobiet to przechodzi, a ja tak sie przejelam ze w drugi dzien swiat dali mi na pogotowiu zastrzyk na uspokojenie.Teraz juz powoli wszystko wraca do normy, ale niechec do lekarzy pozostala ogromna.