Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanczaca z wilkami

Jak zatanczyc do psalmu kochania?

Polecane posty

Gość nie wiem czyje to
a nie foxy? się teraz mówi? ;)

oba psalmy sa to walce wiedenskie:) ale osobiscie -jesli z psalmow macie wybierac- to proponuje Pslam dla Ciebie, poniewaz Psalm Kochania posiada duz zwolnien, ktore raczej polecalabym zawodowcom:) zycze powodzenia!:)

tanczaca z wilkami a slyszalas \'\'Milosc to wiernosc wyborowi\'\'? latwiej byloby wam do niego zatanczyc. Moglibyscie zatanczyc walc angielski w tempie walca wiedenskiego:) kroki latwiejsze:)

Gość tanczaca z wilkami
ineska no nareszcie ktos mi konkretnie powiedzial:) Dziekuje. Ten psalm slyszalam rowniez. Tez moze byc. Ciesze sie ze walca mozna do tego zatanczyc:) I bardzo dziekuje za odpowiedz :)

Gość tanczaca z wilkami
Nie uczeszczamy. Zastanawiam sie czy moze wartoby bylo ale widzialam pary ktore po kursach tanczyly i t bylo straszne. Widac bylo ze ten jeden taniec maja tylko opanowany ze licza kroki itd. Bylo to tak koszmarnie nienaturalne ze zastanawiamy sie cz nie lepiej samemu cos pokombinowac mniej wiecej a na weselu dac sie do tego poniesc emocjom.

Gość tanczaca z wilkami
I tak wlasnie zrobimy:)

Gość tanczaca z wilkami
suzii1@wp.pl Dzieki moze sie zainspirujemy:) Ze tez tu jeszcze dobrzy ludzie sa:)

Gość tanczaca z wilkami
ineska dziekuje ci bardzo:) kurs doszedl:) Przywracasz mi wiare w ludzi:)

tanczaca z wilkami dobrych ludzi jest duzo wiecej, naprawde:) ale malo ich siedzi chyba na kafe, bo duzo tutaj ludzi z jadem, nie wiedziec czemu. Albo wtracaja sie w topik, ktorych ich nie dotyczy. Ale sa ludzie i ludziska:) jak bedzesz jeszcze cos potrzebowala, to moj mail znasz:) pozdrawiam 🌻

Gość jami jami
jezuuu, ale macie pomysły:O:O:O:O koszmar

Gość czerwcowapanna
do ineski: droga moja, mogłabyś mi też przesłać ten kurs? byłabym bardzo wdzięczna. mój adres: saskia13@interia.pl