Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozdoby

czym ozdobic stoły weselne? oprocz obrusow, serwet itp

Polecane posty

Gość ozdoby

czy moze byc np jakis material polozony czy cos w tymstylu?

Gość no i zbiża się
bedzie w sali biały obrus, na nim serwetki talerze, świece i chyba więcej ie trzeb akłaść. Mozna jakies małe wazoniki z kwiatkami sztucznymi bądz prawdziwymi, ale czy ja wiem czy warto tak obstrajac?

Gość ozdoby
no ale to taki standard... a jkaby np przez srodek rzucic jakis material (no tiul)

u mojego brata były wysokie na około 60-70cm wąskie wazony, które się u góry rozszerzały a w nich pastelowe bukiety kwiatów. Bardzo ładnie to wyglądało.

Gość barcelonka1
a moze cos takiego www.totonshow.pl

Gość czikitabanana
Sorry , ale dla mnie te bukiety to tandeta. ja bym dala koronkowe serwetki , biały obrus i na środku białe, prostopadłościenne , podłużne doniczki z żywymi kwiatami , wzdłuż stolu , a druga opcja - coś w srebrnej tonacji , na przykład metalowe liście dekoracyjne porozkładane - i wystarczy co za duzo to niezdrowo

Gość Zastanów się lepiej
Do tej wyżej. Podłużne doniczki na stołach? A gdzie poustawia się jedzenie? Na podłodze?

np, tiul w nieladzie-pomarszczony, przez caly, w tonacji np. koloru scian? lubi nnych dekoracji, na to rozsypane )nie duzo, ale gdzie-nie-gdzie, ciemniejsze od koloru tiulu- piorka, lub inne ozdoby male), lub szklane \'\'akwaria okragle\'\' z woda i platki kwiatow lub swieczki plywajace, oczywiscie w pastelowej tonacji

Gość czikitabanana
do tej powyżej no to gdzie chcesz poustawiac dekoracje , na podłodze ?wąskie , podłużne doniczki nie zajmą więcej miejsca niż jakies tam wazony z kwiatami

Gość o ja pierdoleeeeeee
i mamy kolejny problem

Gość Doniczkę to rozbij na swojej
głowie. Zalicz baranka, prześpij się i po kłopocie. Na stole lepiej wygląda wazon niż jakaś podłużna donica.

Gość Do Wedding Planner
Dzięki za podanie pomysłu :) O coś takiego mi chodziło :)

Gość czikitabanana
tak tak na stole lepiej wyglada wazon zamów sobie jeszcze gołąbki wypuszczane z klatki przed kościłem , bo to takie sliczne , i koniecznie kup te przepikne podziekowania dla rodziców

Gość Wedding Planner
Do czikitabanana. I po co tyle jadu? Ty chcesz mieć doniczki na stole inny gołębie przed kościołem. Nie musisz nikogo obrażać. Każdy ma swoją wizję dotyczącą uroczystości ślubnej :) Wyluzuj, taki piękny dzień dzisiaj, mimo, że piątek 13-go :)

Gość czikitabanana
to byla moja odpowiedx na tekst : "Doniczkę to rozbij na swojej głowie. Zalicz baranka, prześpij się i po kłopocie. Na stole lepiej wygląda wazon niż jakaś podłużna donica. " Zwykle nie mam problemu z tym , że ktos ma zdanie odmienne od mojegop

Gość Wedding Planner
Ale dzień i tak piękny, prawda? Pozostawmy każdemu jego własne upodobania :) Niech świat będzie lepszy :P

Gość czikitabanana
piękny