Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmki

mam totalnie wypaczone pojęcie o facetach

Polecane posty

Gość mnmnmki

bo chyba przeciez niemozliwe, ze kazdy jest świnią i szuka ciagle na boku rozrywki? :(

Gość mnmnmki
ja jednak będę zyć w celibacie...:( juz mi odbija bez chłopa, ale co, mam się oddać pierwszemu lepszemu, zeby nie być sama??:(

Gość mnmnmki
zanidbamy Ty to chyba powinienes się nazwać sfrustrowany... o co Ci chodzi??

Gość mnmnmki
pomyślę tak, obiecuję (słowo harcerza:))

Gość ojoj/
zaniedbanemu chodzi o to ze kobiety sa puszczalskie, a faceci tylko korzystaja z tego co samo w rece wpada...

Gość mnmnmki
ojoj-->no wlasnie i ja z takimi konkuruję...czasem spotyka się faceta, o któym w zyciu bym nie pomyślała, ze on coś wart a koleś ma takie mniemanie o sobie , ze...:o glowa mała (teraz juz wiem skąd - stąd, ze baby same się pchają w łapy takim bubkom)

ja nie wiem czemu kobiety przejmuja sie jakimis debilami? jest mnostwo wspanialych facetow, wystarczy byc cierpliwa i szukac. a jak zwiazujecie sie z kims tylko dlatego aby nie byc same, a nie bo wam sie ktos podoba, to pozniej narzekacie, ze macie faceta idiote.

Gość mnmnmki
zaniedbany-czasami sie kobieta zwiazuje z kims, zeby nei byc sama nie w pelni swiadomie...dopiero potem odkrywa ze nppowiela schemat z domu rodzinnego a potem sie nie zwiazuje i nadal nie ma szczescia :/

Gość jasneeeeee
10% facetów jest ok a kobiet to 120 % buheheheheh 🖐️

Gość Takitamsobie/komuś
"Umówmy się, że nie 1/3 facetów jest normalna, tylko co najwyżej 1/10. Mniej frustracji będzie." Jeśli 1/10 uznamy za normalną to chyba sa to odwrócone proporcje. Normę stanowi większość, a więc ta tzw "normalna" w oczach kobiet część jest właśnie nienormalną. Norma to 9/10. To chyba oczywiste :D

Takitamsobie, ty mi tu nie sofistykuj!!! No ok, zamiast \"normalny\" użyję terminu \"nadający sie do normalnego zycia w społeczeństwie\". A że większosć społeczeństwa to kobiety, to na szczeście tu ciągle \"normalny\" oznacza \"normalny\". :P

Gość tylko że ta norma
u większości kobiet może być inna niż twoja :D szczególnie jak masz staroświeckie poglądy 🖐️

tylko że ta norma - facetem jesteś na 100%. Kobiety wiedzą o co w życiu biega, nawet jeśli są staroświeckie. :O

Gość uświadomię cię Takatamsobie
facieci uważają identycznie jak ty, tylko odwrotnie. Znaczy dobre 70-80% kobiet to $$$$ i nie nadają się do niczego dłuższego 🖐️