Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Czy mając 23 lata mam duze szanse na poznanie dziewczyny?

Polecane posty

Gość agata----
szansa zerowa

Gość jak bedziesz ciagle siedzial
na kafe i pieprzyl od rzeczy to na pewno nie :P.

Gość masz szanse
ale na pewno nie w Bigoraju.

Gość otoż to
Może niech któraś dziewczyna się zlituje i poderwie go ...😭

Gość Chyba mowisz
ze kobiety lubia starszych, jak o tym ci chodzi to nie marnuj czasu i szukaj mlodszej do zabawy. Jak bedziesz starszy to znowu szukaj mlodszych. Teraz to mozesz szukac tak okolo 18 - 20 lat, kobiety lubia starsze, nie wiem dokladnie dlaczego ale tak sie przekonalem. Sam nie bawie juz w to ale jak chcesz wiecej wiedzic to pytaj dalej.

pewnie że masz szanse,jeszcze dużo przed toba. Głowa do góry. Nastolatki lubią chlopaków w tym wieku

Gość ttyuuuu
Ja jestem w Twoim wieku i jestem wolna:O Spotykam samych cwelow:O:(

nie znasz chyba wszystkich dziewczyn z Biłgoraja ;) i nie ograniczaj się do regionu,dziewczyne można poznać tez przez internet

Gość Chyba mowisz
Chyba mozesz sie wybrac do Baru czy do Klubu i probowac, jak nie to przez internet. Ucz sie podrywac po swojemu, napewno ci sie przyda, nie ograniczuj wybor, poznaj roznich nie tylko tych w poblizu, swiat jest duzy. Jak bedziesz tylko w poblyzu szukal to zostaniesz z nie odpowiednia dziewczyna, szukaj szeroko.

Gość ja nie mam szans
ale jestem mało interesujący

Gość a ja jestem z
zamoscia

Gość Chyba mowisz
Jestem w Anglii, nigdzie nie jest latwo. Zalezy co szukasz. W anglii to nigdy nie jest latwo, ale w niektorych klubach lub pubach to poznasz kogos na jedna noc. Ja bym powiedzial ze w polsce jest lepszy wybor jak chodzi ci tylko o zabawe. Masz duzo lat przed soba, spokojne podchodz do tego, kazda dziewczyna wyczuwa jak szukasz za bardzo, znowu nie pokazuj ze jestes obojetny. Ucz sie rozczytac kobiety, ktore sa chetne i na co, i ktore sa wolne i jeszcze za czym szukaja i dostosuj swoje podejscie do tego co uwazasz ze oni szukaja, to znaczy jak ci zalezy tylko podrywac. Po pierwsze nie mozesz sie bac podejsc i rozmawiac, wymislij czegos do powiedzenia a przed tym to jest wazny kontakt okiem, spojrzenie, duzo mozna rozczytac jak bedziesz sie patrzyl. Jak szukasz naprawde dziewczyne prawdziwe to rzucz to wszystko i normalnie podejscie wystarczy.

\"spokojne podchodz do tego, kazda dziewczyna wyczuwa jak szukasz za bardzo, znowu nie pokazuj ze jestes obojetny.\" zgadzam się z tym,chyba nie chcesz żeby ktoś umówił sie z toba z litości

Gość Chyba mowisz
Jak chcesz sie zakochac to nic tylko czekaj, moze byc za miesiac za rok za dziesiec lat. Wiem ze szansa zakochac sie naprawde to moze trafic raz w zyciu.

Gość Chyba mowisz
Powiem ci tylko tak, mialem 26 lat i myslalem ze bylem stary, przez to moje glupie myslenie spieszylem sie i w wieku 27 lat to slub. Malzenstwo to tragedia, rozwod byl i nadal szukanie. Powtorze, pomylka bylo to wlasnie myslenie ze bylem stary. Pomiedzy nastepne kilka lat i znalezenie kogos to trwalo nastepne kilka lat. Nie spiesz sie wcale, nie jestes stary. Masz duzo czasu, uwierz. Tez, jest mala roznica miedzy facetami i kobietami, nie chem wcale nikogo obrazic tu, ale kobiety starzaja sie szybczej, facet moze szukac szmialo kogos do wieku tak 40 lat jak dba o siebie i jeszcze znajdzie sobie mloda (jak chce). ostatnie moja wypowiedz

Gość jak bedziesz rzeczywiscie
czekał bezczynie to na pewno nikłe szanse na poznanie dziewczyny. Idz do pubu , dyskoteke i poderwij jakas laske.Zamiast gadac przejdz do czynow . Oczywiscie z dziewczynami trzeba delikatnie . Dziewczyny lubia facetow z kultura i z poczuciem humoru.Postaraj sie fajnie ubrac, idz do fryzjera , wez troche kasy i idz w balety. Życze powodzenia . Dziewczyny lubia facetwo z inicjatywą - zacznij dziaałac . 23 lat to bardzo dobry wiek aby poznac jakas dziewczyne.