Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzialbn

co to moze bycPOMOCY

Polecane posty

Ciągłe mi zimno nawet jak jest ciepły dzien to mazrne.Rano biorę specjalne gorący prysznic a potem mi zimno i zimno.Mam dopiero 25 lat a moja skóra jest cała poszarzała i zimna.

Ja mam to samo.Ciagle jest mi zimno, nawet gdy jest goraco ja sie trzese z zimna.Troche dziwna to sprawa, bo gdy czasami sie skupie i opamietam przestaje sie trzesc.

Gość okudżawa
najlepsza bylaby wizyta u lekarza

jak lubisz sobie pofolgowac z alkoholem tez tak jest, ja np mam caly czas zimne nogi od malego juz sie przyzwyczailam do tego takie krazenie, a zeby Ci bylo cieplej to lepiej wziac lodowaty a nie goracy prysznic. Bo taki zimny pobudza krazenie i wtedy po wyjsciu jest cieplej. Nie latwo jednak zmusisc sie do zimnego prysznica ale jest bardzo zdrowy.

:) Najprosciej udac sie do lekarza, ale mam kilka pytan?? czy jestes wegetarianka?? czy jesz duzo wazyw?? czy masz problemy z sercem?? czy probowalas pic ziola na poprawe krazenia??

Ja bylam juz 2 razy u lekarza,bo najbardziej przeszkadzaly mi wiecznie zimne stopy i dlonie.Jaka byla diagnoza? - wiek dojrzewania!( mam 22 lata) :D Za drugim razem dostalam masc, ktora oczywiscie nic nie pomogla.

Gość zimne ręce i stopy
mogą pojawiać się,podczas silnych emocji,lub wogóle ogólnej nerwicy

Gość a moze trzeba sprawdzic tarczy
ce

Gość Oj tam
brak ciepła wewnętrznego objawia się takim właśnie uporczywymi zimnymi stopami i rękami,trzeba wystymulować odpowiednie punkty na ciele