Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojoj/

Jak tam piatek, trzynastego? Macie pecha czy przeciwnie?

Polecane posty

po pierwsze o 5 rano kumpel napisal do mnie esa\"piatek trzynastego hehehehhehe\"...czy mnie obudzil i juz nie moglam spac:O po drugie potem stalo sie cos zlego co podejrzewalam od dluzszego czasu ze sie stanie:O ale staram sie nie wiazac tego z piatkiem trzynastego bo z regoly w ten dzien mialam szczescie:)

Gość rgr
taaaaaaa, ja dzisiaj tez zaliczylam piatkowego pecha, chociaz do tej pory nie wierzylam w piatek 13-go, no i w sumie tez staram sie nie wiazac tego akurat z tym dniem...po prostu moglo to sie stac takze wczoraj....a ze stalo sie dzisiaj to jest na co zrzucic :P

dziś odebrałam klucze do mojego mieszkania,mam nadzieję że ten piatek 13-go przyniesie mi szczeście

Gość no kolezance
skonczyła sie umowa o prace i szef nie przedłużył z nia umowy:O

Gość sssssssasasas
jak dla mnie dzien jak codzien, chociaz jeszcze sienie skonczyl wiec nie wiadomo ;)

Gość agatha chrisite
mąż mój (szczęściarz zawodowy ;) ) wygrał dziś dla nas bilety do kina (na film, o którym marzyłam i w dodatku na projekcji będzie obecny reżyser), oby więcej takich piątków :D

Ja mogę powiedzieć że miałam dziś szczęście. Ale co do piątku 13, to mój syn mało co nie urodził się 13 maja w piątek 2005 roku, ale na szczęście grzeczniutki posłuchał jak mamunia prosiła i się urodził w niedzielę 15:D;) Wielbiciel 75B (((🖐️)))

Gość tak mam pecha
byłem kupić jedną rzecz, wszystkie inne modele mieli ale nie ten który mnie interesował grrrr

\"byłem kupić jedną rzecz, wszystkie inne modele mieli ale nie ten który mnie interesował grrrr\" A gdyby to było w inny dzien nawet byś nie pomyslał o pechu

Gość kate18
a dla mnie to cudowny dzien, poniewaz dzisiaj mija rok odkad ejstem z moim facetem!:)

Gość zarżnelam sie dzis w palec

Gość łączenie
Dziś piątek 13, dla mnie dziwny dzień, a dla was? =========== ================ =========== 16:01 OPUNCJA FIGOWA Nie będę opowiadac jak saksofonista uliczny grajek mnie dziś prześladował, bo nie chce mi sie , ale opwowiem co mi sie przytrafiło później. Stałam na światłach dla pieszych. Jakis facet schował się za słupem sygnalizacji i zaczął mnie zagadywac, a to że jest taki chudy, ze nie widac go zza słupa, ale za to jest umięśniony. Później poprosił mnie, zebym mu pozwoliła towarzyszyc mi w drodze do mojego celu. A że zaintrygowało mnie jego poczucie humoru dośc nietypowe dla faceta po czterdziestce, wiec sie zgodziłam.Spędziliśmy razem dwie godziny spacerując , robiac zakupy. Nie znam go , widziałam go pierwszy raz w życiu, opowiedział mi swoją historię, wymieniliśmy sie swoimi numerami tel. , po co? ...moze się kiedyś przespacerujemy razem 16:02 nie jaraj tyle ziola dziecko 16:03 OPUNCJA FIGOWA Nie rozumiem...to naprawdę się wydarzyło, poza tym proszę mnie nie posądzac o rzeczy , których nie robie. 13 w piątek - dzień szczęśliwy czy pechowy? =========== ============ ============ 19:16 Laura 6. ....czy taki sam jak inne.. pozdrawiam! 19:18 Asiulka13 ja jestem urodzona 13 w piatek-wiec szczesliwy Jesli,ktoregos dnia poczujesz,ze chce Ci sie plakac-zadzwon do mnie. Nie obiecuje,ze Cie rozbawie,ale moge plakac razem z Toba. Jesli,ktoregos dnia zapragniesz uciec-nie boj sie do mnie zadzwonic.Nie obiecuje ,ze Cie zatrzymam,ale moge pobiec z Toba. Jesli,ktoregos dnia nie bedziesz chcial nikogo sluchac-zadzwon do mnie.Obiecuje byc wtedy z Toba i byc cicho. A jesli,ktoregos dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze.....przybiegnij do mnie bardzo szybko moge Cie wtedy potrzebowac. Wczoraj do Ciebie nie nalezy.Jutro niepewne...tylko dzis jest Twoje 19:19 tylko i wylacznie szczesliwy

Gość OJEJ//
a myslałam, ze to tylko u mnie...:)