Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczka 27

Wiec jak?

Polecane posty

Gość pytajniczka 27

rozstajemy sie, przez niego. kochamy sie. ale tak wyszlo. jesli mu napisze czy tez powiem - pamietaj mni, bo nie bedzie nas drugi raz...\" to czy go wystrasze, czy moze to na niego podziala, czy nawet jak bedzie chcial to sie nie odezwie bo mu tak napisalam?

Gość to po co się rozstajecie

Gość pytajniczka 27
tak wyszlo. jest rozstanie. nic tego nie zmieni. moze kiedys do siebie wrocimy ale watpie. tylko czy taki sms nie wystraszy? czy jak kocha to nie bedzie zwracal uwagi na to?

Szczerze odradzam wysyłania smsów do tych, którzy się rozstają. Wyciągnijcie zamiast tego wnioski: dlaczego się rozstaliście, co było tego powodem, i czy trzymanie się kurczowo partnera coś zmieni jeśli on tego nie chce ?

Gość to po co się rozstajecie
wystraszy ,tzn może bedzie chciał wrócić już teraz... ale nie rozumiem takich zwiazków,kochacie się i rozstajecie nie wiadomo dlaczego,nie szkdoa Wam tego co zbudowaliście?

Gość pytajniczka 27
wiem dlaczego sie rozstajemy, wiem co bylo powodem. nie trzymam sie go kurczowo bo tak to bym po prostu chciala to ciagnac jeszcze... ja tez takich zwiazkow nie rozumialam.. dopoki mnie to nie spotkalo :(