Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogolony

Do dziewczyn i chlopakow GOLENIE ,DEPILACJA u mezczyzn

Polecane posty

Gość Ogolony

Siemka. Mam 19 lat i od ok 2 lat systematycznie gole sobie pachy jak i jajka i okolice penisa.calkowice na 0 oczywiscie.moja dziewczyna tego chce chcialbym poznac wasze zdanie na ten temat. co o tym sadzicie,czy wam sie podoba,czy sami golicie,jak jest lepiej itd. :)

uwazam,ze dobrze ,ze sie golisz.,faceci oczekuja od nas zero wloskow tam ,bo nie chca jesc wlosow,a my to co?moze dla nas tez to jest nieprzyjemne. Tez sie gole cala. Mysle ze ok,no i ze pod pachami,bo wtedy mniej sie pocisz

Gość Kamelia...
Według mnie facet nie musi się golić-co innego kobieta...

Kamelia---> na jakimś świecie żyjesz? Nikt nie musi się golić., Mamy wolność i XXI wiek, państwo obywatelskie. Każdy sobie robi, co mu sie podoba. I nikt nic nie musi. Nie musisz pracować, uczyć się, jeść nie musisz, nie musisz miec samochodu, domu, nie musisz głosować, nie musisz mieć dzieci i nie musisz sobie nic golić. Rób, jak chcesz. A takich tematów było już kilka setek. Codziennie ktoś zakłada identyczne:O

Mój się nie goli i jest OK, moze jak mi to zacznie przeszkadzać to mu to zasugeruję ;D albo jak sam zechce to to zrobi :D

I w ogóle kiedyś, zeby zostać rewolucjonistą, trzeba było ruszyc mózgiem, zaproponowac coś nowego, czego wcześniej jeszcze nie było, ludzie mieli jakieś idee, wartości, oryginalne pomysły i to było nowatorskie. Dzisiaj wystarczy, ze się nie ogoli zwieracza a już jest się awangardowym (bez)ideowcem:O

Gość ***** ***** ******* *****
mój też się goli (pachy nie). nie na zero, przycina na 1-2cm. dla mnie to oczywiste, nie będę się dusić jego kłakami;) dla niego terz chyba też to oczywiste. przecież to twoje ciało i higiena :)

Gość Ogolony
salchicha===>>> no wlasnie mi tez sie wydaje ze jest milej dla kobiety:) dla mnie tez jest lepiej bo estetyczniej. ja od kobiety tez wymagam calkowitej depilacji. nie wyobrazam sobie miec jej wlosow lonowych w buzi;/

Gość bli ble blu
Uwazam, ze osoby ktore sie gola sa bardziej higieniczne... Wlosy pochlaniaja wiele zapachow (dlatego np. odzywki do wlosow i szampony tak pieknie pachna)... Mysle, ze golenie, lub przycinanie krzaczorkow to bardzo dobry pomysl.. Mysle, ze niegolenie pewnych czesci ciala, wynika z lenistwa ich posiadaczy.

Lubie u facetow higiene, natomiast golenie wszystkiego na 0 mi sie nie podoba.Wole jak jest to przyciete.Wynika to chyba z tego, ze lubie swiadomosc tego, ze kocham sie z mezczyzna a nie z chlopcem

\"facet ogolony pod pachami to lepszy widok niz facet w samych skarpetkach\" To fakt, juz wole calkowicie lysego wszedzie niz w skarpetkach:-)

Gość ogolony
bezzebna lachudra--->> jesli wolisz jak mezczyzna w bezrekawniku np ma w gorze reke w autobusie to ok:) ja tam wole golic wszystko. estetyczniej

Ludzie! Co higiena ma do depilacji?? Bzdury... Poza tym nigdy nie kazałam mojemu ukochanemu tego robić bo to tak jakbym chciała z niego jakiegoś pedałka zrobić, nigdy nie widziałam żadnego ogolonego, i myślę że gdybym zobaczyła to bym nie mogła się zebrać z podłogi... Może mamy XXI wiek ale tak jak zaznaczyła deska nie każdy facet musi chodzić z łysymi jajkami bo tak jest trendy... Więcej luzu, mniej stresu. Nie zwracajcie uwagi na takie szczegóły a wtedy wasz sex będzie naprawdę wspaniały, bez myśli \"czy coś mi już odrosło\"

Gość ogolony
mimoza dlaczego uwazasz ze jesli ktos sie goli to jest pedalkiem? ty sie golisz? jesli tak to tak jak ktos by ci powiedzial wiesz co...

\"jesli wolisz jak mezczyzna w bezrekawniku np ma w gorze reke w autobusie to ok ja tam wole golic wszystko. estetyczniej\" --> wg mnie estetyczniej jest jak facet ma krótko przycięte włosy pod pachami, że mu nie \"wiszą\" :) ale ogolone pachy albo takie odrastające włoski wyglądają wg mnie okropnie :) i jest to dla mnie strasznie niemęskie :)

Gość mnie bardzo kreci
a ja sobie gole wszedzie na zero,ale zeby sie zabezpieczyc np.przed bezzebna lachudra-dalem zrobic malenkie peruczki do zludzenia przypominajace moje oryginalne krzaczory.Mam trzy komplety w trzech kolorach-rudy jest specjalnie dla zboczeniowy-mojej sasiadki...fajnie?