Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

in_ka

dj na wesele

Polecane posty

czesc dziewczyny(chlopaki tez):)!!!czy ktokolwiek z Was, moglby mi pomoc w poszukiwaniu dobrego dj. moze ktoras z Was miala na swoim weselu kogos takiego. generalnie interesuje mnie ktos woj.lubuskiego, no chyba ze jest mozliowsc dojazdu z dowolnie wybranego miejsca, do Zielonej Góry. bylabym bardzo wdzieczna za jakakolwiek pomoc...dziekuje

Gość Joaśka z Warszawy
A czemu dj? Nie lepszy zespół?

Gość ZABUSIA23
hej a z jakiej miejscowosci jesteś?

Ja też szukam DJ\'a. Ślub będzie w okolicach Koszalina. Proszę o namiary.

Gość jarosek
dj to fatalny wybór:o zadnego nastroju bleeee

Gość jak wesele to tylko
z żywym muzykiem :)

Gość DO żabusi24
Polec tego Dja ze slaskiego!!!

a ja gorąco odradzam dj na weselu.byłam na jednym i powiem szczerze że to jedna wielka porazka..... przemysl to 100 razy zanim podejmiesz decyzje

za to bialy mis jest super1?to jest dopiero nieporozumienie. przemyslalam to, ponieaz sama zabawa bedzie zupelnia inna niz jest zawsze i dlatego szukam dj. zabusia czy mozesz dac namiary albo strone z ztym dj?

Gość w temacie
W temacie jest wyraźnie napisane że szuka namiarów na dobrego DJ'a a nie DOBRYCH RAD!!! Każdy chce zrobić wesele takie jakie danej osobie się podoba więc przestańcie się wtrącać jak ciotki klotki. To jest to samo co z sukienkę, każda chce mieć taką jaka jej się podoba więc wara i tyle. Ja nie wiem, czy to z zazdrości czy co??

Gość DJ PABLO - Radiowiec
Witam wszystkich! Zapraszam do skorzystania z mojej oferty: - dziesiątki zagranych imprez - profesjonalna radiowa konferansjerka - własne nagłośnienie i oświetlenie - dojazd na terenie całego kraju - normalne ceny www.djpablo.com.pl tel.602401778 Dziękuję i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów! DJ PABLO

Gość Studio Feniks
Zapraszam na stronę www.bankiet.lublin.pl tam znajdziecie odpowiednich Dj'i - prezenterów z Warszawy i Lublina - na wesele i inne imprezy. p.s Z doświadczenia powiem tylko, że lepszy dobry dj niż kolejny zespoł grający z playbacku:) Pozdrawiam

Gość DJ PABLO - Radiowiec
DJ PABLO - Radiowiec - weź synek daruj se :o wszędzie na kafe twoje oferty - pod 20 nickami raz pod pati raz pod kasia ale zawsze ten sam adres mailowy - no żenada i tyle

Już tu u kogoś polecałam ekipkę Tokio Hotelll są naprawdę dobrzyy ... ale okazało się że znalazłam lepszych - US5 !!!!

Gość Do studia Feniks
Ty wiesz, koleś, co to jest PLAYBACK? Nie sądzę. Natomiast moje doświadczenie mówi mi, że jesteś zwykłym naciągaczem, naganiaczem i mitomanem.

Gość 1980.
zabusia24, prosze podaj namiary na tego DJ-a ze slaska,dzieki

żadnych dj-ów to naciagacze,a juz szczególnie Feniks:o jak wesele to tylko z dobrym zespołem:D Dzisiaj i jutro i pojutrze i w niedziele moi kumple graja na Nowym Świecie w rest Bierhalle od 18 Przyjdcie i posłuchajcie !!! I piwo jest dobre :D

Gość anka_27
ja mialam wysmienitego dj . atmosfera super. podobnie muzyka i prowadzenie . super klimat . tel do niego 697021877 . polecam

Gość No proszę znowu ty
BUAHAHAHAHAHA, te, dj, nie podszywaj się pod jakąś ankę!

Gość dj 291078
witam zapraszam na moją stronkę www.weselezdjem.pl oraz do kontaktu zemną kom.601730045.

Gość jak ktoś lubi wiejskie potańcó
wki to tylko zespół :P Ja też chcę dj'a ;)

Gość ona777
popieram autorke...dosc sie naogladalam zenujacych zespolow na weselach ( a mieli byc tacy suuuuper)..opili sie, robili przerwy dluzsze niz grali,rzucali nieciekawymi tekstami...i te piosenki typu "bilay mis" czy "zloty krazek"...wole DJa ..znalam jednego z Krakowa-Wojtka, ktory pracowal w radiu Alfa, wesele prowadzil super i mlodzi i starzy bawili sie swietnie a muzyka byla caly czas..dopasowana oczywiscie do sytuacji (np spokojna cicha podczas posilkow)