Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujiklk

Czy wypada isc samej na dyskoteke?

Polecane posty

Gość ujiklk

Mam dylemat. Bezpiecznie jest isc samej na dyskoteke? Nie wyglada sie "dziwnie"??

Iść możesz sama, wypada jak najbardziej. Ale jak sama wyjdziesz - znaczy dyskoteka nie udana :D

Gość ujiklk
Ide z bratem i jego dziewczyna, ale z wiadomych wzgledow nie bede im siedziala non stop na glowie;) Nie moge wziac zadnej kolezanki, bo albo sie ucza, albo ida na uczelnie w sobote, albo sa w Anglii;) Kolegow nie mam niestety

Gość ujiklk
Nie spotkam nikogo znajomego, bo nie mam az tylu znajomych;) Chce sie dobrze bawic, ale obawiam sie,ze bede wygladala glupio tak tanczac sama jak palec;) Z reguly wszyscy chodza jakas paczka i razem sie bawia....

Idz pobaw sie. Na dyskotekach raczejnie ma juz takiego tanczenie w koleczkach i mnostwo osob tanczy samych. Zreszta co Ty sie tak przejmujesz,ze jak to bedzie wygladalo??

Gość ujiklk
Wiem,z enie powinnam sie przejmowac, bo po raz drugi nie zobacze juz tych osob z dyskoteki, ale jednak sie przejmuje;) Nie chce wygladac jak sierota, ktora nie miala z kim przyjsc i przyszla sama;)

Gość marginesss
najpierw zastanow sie po co chcesz isc na dyskoteke. jak poznac ksiecia z bajki to zapomnij, tacy tam nie bywaja (predzej na dobrym koncercie). jak po prostu potanczyc (sama) to jest to miejsce dla ciebie.

Gość ujiklk
Nie chce poznac ksiecia z bajki;) BYlam nieraz na dyskotece i wiem,ze nikogo takiego tam nie znajde;) Chce potanczyc i dobrze sie bawic,a le nie chce,zeby ktos sie patrzyl na mnie z politowaniem,ze jestem sama

Gość rrrrtttttttttt
upupupu