Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzam

ksywki Waszych pociech-wpisujcie jak do nich mowicie

Polecane posty

Gość tiriririri
ksywki mojej siostrzeniecy ewoluowały od: (kurde tych starych nie pamiętam) ale był Tasiorek Tasia , o już wiem stara to była Kunia albo Kunisia , po Tasi przez krótki czas była Piecala ale Tasia wraca do łask , a najnowsza to Trolinka (dostaje szału jak to słyszy). no i na razie została Tasia

Gość gajesia
nutek, pinek, pampolina, dzibak....

Gość gajesia
i setki innych w zalezności od okolicznosci :-)

Gość pokurcz
moj maz nazywa naszego synka pokurcz, pulpet, zaba, plastus, gumowe uszko, nygus, terrorysta, wiecej nie pamietam ;P

Gryzoń lub Gryzelda (tak jakby gryzła łapczywie pierś taki żarłok) Grubach Piekności -śliczności(jej ulubione) Ale fajny topik:)

Gość /łączenie/
jak mówicie na swoje dzieci? 10:06 Paulka123 U nas w rodzinie na Marysie kazdy mówi inaczej Niektore okreslenia to zdrobnienia od imienia a niktore to nawet niewiadomo skad sie wziely Wypisze tyle ile pamietam Mania Marynia Marusia Mańciulina Mańciulinka Misia Cuprysia Córciątko Dzidziuś Guga Klusia Bajaderek Żaba Sroczka Misiulinka Kiciuś Maniek ... jest tego jeszcze duzoooo... a wy jak mówiecie na swoje dzieciaki? Uzywacie pelnej formy imienia, jakis zdrobnien? 10:09 viki-miki Myszol Myszek Mysza Myszka Myszul Kupciol Kupolek Rojbler jak mi sie jeszcze przypomni to napisze 10:10 Paulka123 viki miki a jak mała ma na imie? 10:14 viki-miki Emil to chłopak Mówię czasami na niego Emilio 10:16 pokurcz moj maz nazywa naszego synka pokurcz, pulpet, zaba, plastus, gumowe uszko, nygus, terrorysta,bobo, bobek wiecej nie pamietam ;P i tak zostalo do dzis 10:16 owiedka21 ja mowie na swoja Groszek (ale tylko ja moge tak na nia mowic ) poza tym: Izka Izulka Izia Niunia 10:20 Vinga34 Teraz już tak nie mówie, bo by się obraził małolat, ale jak był malutki: robaczek, robalek, kwiatuszek, Patryś, patrysiak, Patrynio, pluszak 10:22 pokurcz a jeszcze mi sie przypomnialo Kacperniunio ewentualnie Kacyk hehe

ja mówie GZRYBOWY RYBOWY ALE NAJCZESCIEJ GRZYBIE robiaku dupina skarbie niegrzeczniaku

Noe, ja też mówię na mojego grzybek i rybek z pochodnymi :D Albo bambo, tak mówi na helikoptery. Patrycja jest żabka albo koda.

Gość pigmenta
nie wiem, co tam jedna ma za problem z agais i jej powiedzonkami - moi rodzice tez do mnie mówili "gówniorzu" i "smarkaczu", "łajdaku" , ale takim tonem, że sie z tego śmiałam i bardzo to lubiłam przecież dziecko nie jest głupie i rozróznia,kiedy sie żartuje, a kiedy nie

bobek bobasku robaczku muszko sloneczko smieszku malgosiu (moja corka nie nazywa sie malgosie :D mala wariatko :D

Gość upppp
upppp.

niunia niunieczka mały budda rybka słoneczko cienkie ucho żabuszka

Mój synek ma na imię Ziemowit . Ale mówie na niego : buba, ziemo, prezes, bączek, ziemeczek, kiciu, słoneczko, dziunga (tak mówił o sobie gdy miał 2 latka), halo kolego. A jak jestem zła to mówię ostro: Ziemowit. :-D

jak mowie cos powaznie, chce zwrucic uwage albo wyroznic to nie zdrabniam imin- Jakub, Tomasz Kubuś, Tomek(zadko zdrabniam- Tomeczku, Tomus), kolego, brzdacu, smieszku, aparacie, mlody(na Tomka), skarbie, kochanie, szkrabie,

Gość madalenak
na moja córcie mówie pusia pucia myszka niunia niusia niuska

Gość mama mama
My mówimy do naszego Skarba Bąku Papcioszek Rybka Niuniek Skarbulek Aniołeczek Szczęście

Gość Justyna 5X83
buba, bisia, gabisia, bagisia, pierdzioch-smierdzioch, zugor, zlosnica, siusiek... z ta buba sama zaczela, bo mnie tak wyzywala i miala z tego mega ucieche:) a jak na nia krzyczymy, lub chcemy zeby zwrocila na nas uwage, to powaznym tonem "gabrysiu".

Gość zuzzza
Słoneczko, żabcia, kochanie, wstrętny bachor. Zalezy od sytuacji. Może nie oryginalnie, ale prosto z serca.

Gość ufliczek nicka zmieniłaś