Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejże

Niby mam BMI w normie, a jestem obrzydliwie gruba, jak to możliwe???

Polecane posty

Gość hejże

a z kolei znam babeczki na oko szczuplejsze, które mają np BMi świadczące o nadwadze.. waże dużo, choć nawet powinnam więcej, gdynym miała prawidłowy skład ciała, tzn więcej mięśni a mniej tłuszczu ale i nawet biorąc na to poprawkę coś mi nie gra!

Gość BMI O NICZYM NIE SWOADCZY
Moje jest ponizej normy a wygladam obrzydliwie Mam 88 cm w pupie, 68 w talii, grube lydki, cellulit, brzuch- 86 w nim MASAKRA wygladam tak, bo nie cwicze, co z tego ze wage mam niska, bo nawet 50 kg nie waze nic to zabieram sie za ruch, zdrowa diete, zeby pozbyc sie cellulitu i brzucha, a mam duze w porownaniu do reszty i cellulit widoczny golym okiem

Gość hejże
ale cellulit to może mieć nawet laska chuda jak szkapa, a BMI z zasłożenie po to jest żeby informował o prawidłowej wadze, więc jeśli masz mniej niż 50 kg to normalne że masz poniżej normy, a ja mam wg innych tradycyjnych norm co najmniej 15 kg za dużo a kurwa BMi w normie :O

Gość BMI O NICZYM NIE SWOADCZY
Wiesz, Ja wg bmi w wieku 50 lat, powinnam wazyc 70 kg, ha ha ha Wiec nie patrz na to, bo to sie w ogole mija z celem Teraz norma zostala obnizona i wynosi jakos 18-22 bmi Ale Ja przy 20,5 bmi jestem klucha Wazylam 55 kg niedawno, talia 75 cm !!! Dupa 95 !!! Uda 54 !!! A jeszcze do 21 bmi nie doszlam, wiec widzisz sama, porazka z tym bmi