Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nikogo

Czy wypada iśc samej na wesele?

Polecane posty

Gość nie mam nikogo

a znajomi wszyscy zajęci:(

Gość zzuzka
pewnie że wypada,a dlaczego by nie?będzie tam przecież twoja rodzina to nie będzie żle:)

ja tez ide sama na wesele.. jakos dam rade wytrwac.. to nic strasznego, u mnie ktos tam zawsze by sie znalzal zeby pojsc, ale ja nie chce isc z nikim, dopiero sie rozstalam z chlopakiem i mam dosyc mezczyzn..

Gość ślepy koń
nie widzę przeszkód:classic_cool:

Gość nie mam nikogo
ale to nie w rodzinie to wesele koleżanki

Gość pewno że
wypada! może kogoś poznasz? a tak, to kurde bo pójdziesz z kimś, wypije to to i bedziesz się musiała użerac

Gość blixxxxxa
ja tez ide sama. pozatym weslee to okazja by kogos poznac, nie?

Gość To problem
bo kazdy bawi się ze swoja parą , a ty ... Facet ma lepiej niestety, nie ma sprawiedliwości

Gość caitiri
A czemu nie? Gdzie jest napisane, że dopóki nie znajdziesz sobie kogoś, albo masz przerwę między związkami, to nie możesz uczestniczyć w życiu towarzystkim? Przecież to głupota! To niby co? Masz siedzieć w domu i czekać, aż książę zapuka do twoich drzwi? To, że jesteś sama to nie powinno ci w niczym przeszkadzać! Ja też za miesiąc idę sama na wesele. A dzisiaj idę sama do kina. Nie dlatego, że nie mam z kim, po prostu, kiedy idę sama, zawsze mogę kogoś poznać, zagadać do przypadkowej osoby, a z tego naprawdę różne rzeczy mogą się zrodzić ;) A poza tym, do cholery, ktoś przecież musi złapać ten bukiet (albo welon, zależy), prawda? Co, to mogą łapać tylko te, co to mają już datę ślubu wyznaczoną? Nie ma szans! Nie przejmuj się, to naprawdę nic strasznego, a bywa że takie wyjście jest szansą na spotkanie niesamowitych ludzi. Pozdrawiam.

Gość nidelka
Ja nigdy nie byłam z kims na weselu. Dopóki było wiecej takich jak ja i były to rodzinne wesela, nawet na to nie zwracałam uwagi. Teraz zrobiło się już inaczej... I nie przepadam za takimi imprezami. Albo słyszę trucie ciotek, babć na temat tego, żebym uważała, bo moge zostac sama, a na mnie już czas, albo siedzę i sie usmiecham, bo wszyscy wokół przyszli z kims, ja nikogo własciwie nie znam, a w duchu czuję się źle. :-( I zabawy niemal żadnej. To nieprawda, że można kogoś poznać.

Gość 3523
a dlaczego niby w tym temacie facetom lepiej?

Gość ja nie pojde sama i koniec
moj facet ma 9 czerwca wazny wyjazd sluzbowy od ktorego sie nie da rady wywinac a moj kuzyn zaprosil mnie na wesele z osoba towarzyszaca :-O nie pojde sama, mam 25 lat i wszystkie ciotki beda mnie meczyc o meza i dzieci, nie dam z siebie zrobic Bridget Jones :-O

Gość blabla bla
a ja bylam sama kilka razy, nawet jako druhna. zawsze sie super bawilam:) i jeszcze uslyszalam , ze stanowie zagrozenie_poprawilo i to humor________ zawsze jesli bys sie zle bawila, mozesz wyjsv wczesniej_ lepsze to niz zaprosic prawie obca osoba, ktora moze wykrecic jakis numer,albo okazac sie burakiem pastewnym:D

Gość dj wiesiek
SAMOTNE OSOBY POWYżEJ 18 LAT na ślubach to porażka dla nich samych

Gość 7373333
dj wiesiek----a ty jestes porazka na tym forum...:O:O:O

Gość ja sie zgadzam ze porazka

lepiej samemu niż na siłe ciągnąć jakiegoś kolegę, zawsze jest szansa, ze ktos jeszcze przyjdzie sam.

Gość Moim zdaniem xD
wg mnie nie wypada isc samej na wesele.. to tak by wygladalo jakbys nie miala zadnego przyjaciela, kolegi.. a nie wierze ze nie masz takiej osoby ;-) z dobrym kumplem mozna sie niezle wybawic, szczegolnie jak dobrze tańczy :-)

Gość romantyczka1977
ja byłam sama, sama też była druhna od tego momentu jesteśmy razem, gdyby można było byłby ślub

Gość KGB-
idz sama, zawsze mozesz wyrwac jakiegoś faceta i tak beda nawaleni więc tym bardziej skorzy do uciech w toalecie

bylam dwa razy sama na weselu i stwierdzilam ze wole wogole nie isc niz isc sama bo cale wesele przesiedzialam za stolem bo nie mialam z kim tanczyc a wszyscy przyszli z kims :-(

Gość no widzisz kobieto
Uważam, że nowożeńcy jeśli zapraszają powinni samotne osoby zapraszać tylko do kościoła. Ja bym się na prawdę ucieszyła z tego faktu, że nie idę na wesele. A jeśli już to powinni sparować samotne osoby, oczywiście rozsądnie.

Gość wypada isc samej
ale za bardzo nie licz na dobra zabawe. ja bylam na kilku weselach rodzinnych sama i byly tam same parki wiec raczej sie nie wybawilam no i nikogo nie poznalam

Gość blabla bla
ja bym poszla i pamietaj kazda decyzje podejmuj sam od poczatku do konca_niech Ci inni nie mowia jak masz zyc, bo nikt za Ciebie nie umrze:)pozdrawiam

Gość takakobieta
Mam podobny dylemat. Wesele w czerwcu. Mam 22 lata i nie mam z kim pójść.

Gość takajednagruba
wypożycz chłopaka z agencji cena: ok. 200 zł za noc, idzie coś wytargować

Gość wypada czemu nie
ale jest duże zagrożenie, że będziesz się źle czuła widząc wokół same pary, chyba że idziesz z paczką znajomych czy rodziną :)