Gość emphetepe Napisano Kwiecień 13, 2007 a ja mam 19 lat i tez che miec rozine..i mam naweet kandydata do tego...tylko ze to jest srednio odpowiedzialny chłopako-męczyzna..heheh ;) a tak poza tym..to po co wogole takie pytania na forum przeciez Ci ludzie czesto odpisuja tu sarkastycznie, albo robia sobie zarty... to Twoje zycie, i jesli czujesz ze chcesz miec rodzine ...to znaczyz e to odpowiedni wiek..jesli do tego dojrzałas, masz taka potrezbe itd oczywiscie musisz sie liczyc z tym ze teraz bedziesz odpowiedzialna nie tylko za siebie ale partnera a potem dzieciaczki a co do normalnosci pragnienia rodziny..to uwazam ze to jest najnormalniejsze w Twoim wieku..bo kazdy dojrzewa kiedy indziej, kazdy ma inne potrezby, i inny instynkt rodzicielski i partnerski..i deneruwje mnie toz e teraz przyszły takie czasy ze ktos kto młodo załozy rodzine uwazany jest za nienormlanego, ze dzieci i mąż/zona to po 30 roku zycia , ze najpierw studia, kariera i zycie od chwili do chwili.... kiedys było inazcej..nie znaczyz e lepiej nie znaczy ze gorzej..ale nie wiem zcemu teraz dochodzi do tego ze człowiek w wieku 24 lat musi sie pytac 'czy to normalne'z e chce miec dom i wasna rodzine (czytaj : partner, dziecko - nie mama, tata, rodzenstwo) ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach