Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość emphetepe

odpoiwedź dla 7/8

Polecane posty

Gość emphetepe

a ja mam 19 lat i tez che miec rozine..i mam naweet kandydata do tego...tylko ze to jest srednio odpowiedzialny chłopako-męczyzna..heheh ;) a tak poza tym..to po co wogole takie pytania na forum przeciez Ci ludzie czesto odpisuja tu sarkastycznie, albo robia sobie zarty... to Twoje zycie, i jesli czujesz ze chcesz miec rodzine ...to znaczyz e to odpowiedni wiek..jesli do tego dojrzałas, masz taka potrezbe itd oczywiscie musisz sie liczyc z tym ze teraz bedziesz odpowiedzialna nie tylko za siebie ale partnera a potem dzieciaczki a co do normalnosci pragnienia rodziny..to uwazam ze to jest najnormalniejsze w Twoim wieku..bo kazdy dojrzewa kiedy indziej, kazdy ma inne potrezby, i inny instynkt rodzicielski i partnerski..i deneruwje mnie toz e teraz przyszły takie czasy ze ktos kto młodo załozy rodzine uwazany jest za nienormlanego, ze dzieci i mąż/zona to po 30 roku zycia , ze najpierw studia, kariera i zycie od chwili do chwili.... kiedys było inazcej..nie znaczyz e lepiej nie znaczy ze gorzej..ale nie wiem zcemu teraz dochodzi do tego ze człowiek w wieku 24 lat musi sie pytac 'czy to normalne'z e chce miec dom i wasna rodzine (czytaj : partner, dziecko - nie mama, tata, rodzenstwo) ehhh

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować