Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13 piątek

urządzenia są sprawne technicznie i pracują prawidłowo

Polecane posty

Gość 13 piątek

Była godz. 0.23 , czyli po północy dzisiaj , na bramie firmy ktoś się mną zainteresował i sprawdzili ile mam w wydychanym powietrzu , nadal ponad 0,86 promila było i zabrali wszelkie moje przepustki wejściowe do firmy , zgłosili do straży miejskiej że w miejscu pracy pijany jestem i już do dyrektora doszło , wywalony jestem z pracy za pijaństwo :( Ale po kolei , nigdy nie piłem alkoholu w pracy, zawsze mnie uważali za specjalistę i na kursach wielokrotnie bywałem na koszt firmy , sprawy techniczne i urządzenia pracujace w firmie miałem opanowane i certyfikaty moich szkoleń są w ramkach oprawione. Gdy coś się działo z urządzeniami to przybywałem natychmiast aby naprawić . Nigdy mnie w grafikach nie zapisano, że muszę przyjechać na dyżur ale zawsze pomagałem dla dobra służb dyżurnych. Wczoraj , godz. 21. 14 , zadzwonił do mnie dyżurny, że nie mogą sobie poradzić i że po mnie wysyłają samochód służbowy, więc mówię że - jestem po czterech piwach i w pub-ie jestem ze znajomymi ale dyżurny nie odpuszcza, muszę przyjechać do pracy i koniec i jest awaria , auto służbowe za chwilę przyjechało i wiozą mnie do firmy , muszę ratować urządzenia i muszą być sprawne , naprawa urządzeń zajmuje mnie ponad dwie godziny ale wszystko działa, ok. godz. 23. 27 po naprawie mam satysfakcję , że znowu się udało, za chwilę wyjeżdżam z dyżurnymi za bramę firmy i na bramie już na mnie czekali , sprawdzili mój stan poziomu alkoholu w wydychanym powietrzu , wyniosło ponad 0.86 promila , jestem wyrzucony z pracy z paragrafu dyscyplinarnego , za pijaństwo , teraz już raczej nie zadzwonią do mnie, gdy nastąpi awaria urządzeń , być może kilka osób zginie w wypadku ale kogo to obchodzi, najważniejsze że pozbyli się pijaka i o pijaku w raporcie napiszą.

Gość 13 piątek
Właściwie to co mnie teraz obchodzi, że na skutek awarii kilka samolotów runie na las kabacki , skoro mnie wyrzucili z pracy to znaczy, że jestem dla nich więcej wartny niż samolot zapełniony na full , nic się nie bój podróżny , nasi piloci potrafią nawet wylądować na drzwiach od stodoły

Gość historyjka fajna
ale moglby byc happyend