Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziśbezczarnego

Seks i znaki zodiaku - panie i panowie

Polecane posty

dgdxgzcgbc włóż se ogórka będzie ci raźniej albo kalarepkę:D i nazwij swoim lewkiem:classic_cool:teraz na temat

Gość Ale dlaczego do cholery
niszczycie komus topik??? :O😠

Gość dziśbezczarnego
Na pomarańczowo go założyłam, to niech tam sobie życzenia składają.:D Nie ubedzie mi. A uwagi cenne co do znaków, bardzo proszę oczywiście dawać!!!

Gość lasssiee
...bo miesiąc w ktorym sie urodziliscie bardzo znacząco wpływa na zycie seksualne :D Jasne :D

Gość aaa jednak
musi być coś w znakach.Czytam horoskopy erotyczne i niemal wsio się zgadza, np że facet panna jest nudny w łóżku.Rzeczywiście tak jest a ja, że Byk tymbardziej się nudzę i odechciewa mi się "kopulacji"

Gość napomarańczowo
ja byk mój mąż rak - w porządku, ale mogłoby być lepiej ;) wcześniejsi kochankowie; baran - niezły strzelec - bardzo fajnie i z fantazją panna - nudy skorpion - dla byka to strzał w 10 , nawet małego minusa nie znajdę

Gość ja koziorożec
No nie, czyżbym była jedynym koziorożcem? No o sobie nie będę pisać a mój mąż to ryba i potwierdzam to co wcześniej napisano, że ryba daje kosmiczne orgazmy. Poprzedni partnerzy byli beznadziejni ale nie wiem z jakiego byli znaku (zresztą to było baaardzo dawno temu).

A ja jestem Strzelcem i...podpisuję się pod tym co zostało o Strzelcach powiedziane... Niestety parterka życiowa to Lwica i tak jak to król...oczekuje tylko pomysłowości od Strzelca nie dając nic w zamian...w pierwszej kolejności są jej potrzeby...(tak jak królowej sługa musi oddać hołd ze wszystkimi tego przymiotami). Z początku może i fajnie...ale po latach mnie jako Strzelca zżera flustracja...

Gość georgina
facet Koziorożec długooooo możeeeeeeee!!!

Gość tak se myślę że
jestem raczycą a mój partner to skorpion i skoro po kilku latach związku wciąż jest namiętnie i gorąco to chyba oznacza że temperamentne raczyce potrafią zajechać nawet skorpiona i obala to co napisała o rakach autorka topiku . Jestem otwarta na nowości , kocham extrime jeśli chodzi o miejsca w których się kochamy i uwielbiam analka ale największą przyjemność sprawia mi oralek z połykiem i widok oczu partnera gdy szczytuje . Mrrrrr

Gość Wiesiek*
Morfeusz72 cos w tym jest co piszesz. tez mialem dziewczyne spod znaku lwa i tak samo jak w twoim przypadku potrafila tylko brac nie dajac nic w zamian. w lozku byla zwykla kloda. mimo wielu rozmow i obiecanek poprawy nic sie nie polepszalo a wiec po dwoch latach uznalem, ze to nie ma sensu i sie rozstalismy. podobne doswiadczenia z lwica mial zreszta moj kolega. mysle, ze temperament seksualny zdecydowanie mozna wiazac ze znakami zodiaku.

Gość georgina
bliźniak-również długo(ale chyba dlatego że miał małego udawało mu się tyle wytrzymieć)Dobry był a przedewszystkim namiętny, minetkę robił tak,jakby całował się z maleńką, uuuuuuuuuu to było piękne ale już mi się to nie powtórzy.Szkoda :(

Gość a ja jestteemm

Gość a ja jestteemm
lwica i wcale nie jestem kloda w lozku:D moj facet jest zadowolony ;)

Gość tja
a ja jestteemm ---> on by tego nie potwierdzi l:P a zreszta jest z koldry a one sa niepismienne :D

Gość a jaki jest
on panna?

Gość georgina
ciekawska- a ja mam tę ciapę ;)

Gość georgina
ciekawska-No, jest niestety :(