Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olexis

14 kwietnia start dieta... MINUS 10 KG. JAK NAJSZYBCIEJ!!!

Polecane posty

Gość Olenka 17
czas na lekki trening -10 min truchtu -3 x 20 brzuszków -3x 20 przysiadów -4x 10 pompkek - rozciąganie -3x 20 brzuszków z podniesionymi kolanami -5 min truchtu :D:D:D:D

te cwiczenia sa naprawde swietnie - Olenka 17 - po miesiacu widze wyrazna poprawe, z tym, że najwazniesza jest systematycznosc:) pozdrawiam

Gość Olenka 17
ehh dzisiaj 2 męczący dzień :P ale w sumie czuję się dobrze:P jak na jedzenie 1000kcal dziennie jest spoko :P teraz lecę na trening :P Pozdrawiam :*

Gość Olenka 17
widzę że nasza konferencja zamiera :( szkoda trochę...piszcie coś laski :P

Gość kulka to ja
ja bym z chęcią poćwiczyła ale nie za bardzo mogę , bo mam zapalenie oskrzeli, jak wyzdrowieję, to od razu biorę się za brzuszki i stepperkowanie, może trochę skakanki dorzucę?

Gość Olenka 17
bleee co to dzisiaj było...ale się objadałam... normalnie szok...ale się tym nie przejmuje raz tyg. postanowiłam dać sobie luz 6 dni diety a 7 dzień jem co chcę :P moja koleżanka tak robi i od grudnia jest -16 kg. :D:D pozdrawiam :P

moge sie do was dolaczyc na stale?:) NALEZE CO PRAWDA DO INNEGO TOPIKU, ALE TU JEST BARDZO MILA ATMOSFERA:) I BEDZIEMY SIE RAZEM MOTYWOWAC:) ja codziennie biegam okolo 15 minut i do tego robie kilka cwiczen wieczorem.:) musze wazyc okolo 70 kg i do tego narazie dążę:) juz pare kilo za mna, ale to jeszcze nie to:P buzki!:*

Gość Olenka 17
im więcej myślę o diecie tym mniej mam na nią ochotę..ale trudno :P ale już zabieram się poważnie za siebie "nie ma przebacz" albo chce albo nie chce coś z sobą zrobić :P na razie mój image zmieniam czyt. zbieram na fryzjera :P od czegoś muszę zacząć :P:P:P

Gość Olenka 17
tak na nawiasie co robicie jak macie atak głodu? bo ja muszę sie pozbyć złego nawyku tj. obżarstwa?

Naughty pojawiasz sie tu jeszcze ? mam pytanie chce zaczac mm i chciałam spytac czy Ty jadłas tak że sniadnie weglowe, obiad tłuszczowy a kolacja weglowa? czy kolejnosc nie ma znaczenia? i jakie mają byc odstepy czasowe miedzy posiłkami?

Gość Olenka 17
witam niunie :* jak tam postępy :P ja dzisiaj zjadłam normalne śniadanko i obiadek ale nie jem nic więcej :p wraz z koleżankami z klasy postanowiłyśmy chodzić na siłownię :P a jutro idę po nowy strój kąpielowy :P na basen czas znowu chodzić :P Pozdrawiam :*

Gość Olenka 17
w sumie nie jadłam dzisiaj nic słodkiego...hmm..ale mi te 2 obwarzanki co już zjadłam do diety nie pasują :( takim sposobem to chyba nigdy nie schudnę :( dobrze że robi się ciepło :P na wakacjach zawsze udaje mi się spalić 6/7 kg :P

Gość Olenka 17
żyjcie niunie :P:P:P:P

Kamunia , ja jadlam sniadanie i kolacje weglowodanowe a obiadki tluszczowe .Ponoc mozna jesc sniadania i obiady weglowodanowe a kolacje tluszczowe , bo ktos moze na tl.kolacjach bardziej chudnac , ale mi bylo wygodniej sn, kol-weglowod. a obiad -tl. Odstepy pomiedzy posilkami powinny byc nastepujace: po weglowodanowym 3 godziny a po tluszczowym 4 godzinki . Nie powinno sie robic wiekszych przerw pomiedzy posilkami niz 6 godzin , bo wtedy organizm przestawia sie na tryb \"glodowy\" i zwalnia metabolizm . Pozdrawiam :) Trzymam za Was kciuki aktywne odchudzaczki 🖐️

Gość Olenka 17
no hej :P:* dzisiaj zjadłam obfite śniadanie (2 kromki pełnoziarnistego chleba z pomidorem i szynką, jajecznicę z 3 jajek i jogurcik) ale nie bez powodu zrobiłam sobie taki posiłek.. dzisiaj czekam mnie ciężki dzień 3 godzinny trening w siatkę i godzina na basenie :P później zjem jakiś lekki obiadek :D w międzyczasie jakiś owoc i będzie luźno :P trzeba mieć energię na cały dzień... wczoraj zdałam sobie sprawę że przez 6 dni się "obijałam" pół dnia twardo byłam na diecie a później już " kawałeczek tego mi nie zaszkodzi... trochę tego mogę zjeść" i szlak trafiał całą dietę :(:( :O:O rozpisałam sobie takie zakazy które muszę przestrzegać i powiesiłam sobie nad łóżkiem m.in żebym nie jadła słodyczy, żebym nie obijała się na treningach i tak dalej :P mam nadzieję że mnie to trochę zmobilizuje do dalszej pracy... :D:D:D:D znalazłam dzisiaj metr i postanowiłam się zmierzyć i wyniki szokujące :( biodra-102cm pas-89 cm udo 62 cm ramię 28 cm i biust 98 cm (jedyna rzecz z której jestem dumna :):):) ) od przyszłego tygodnia kupujemy z koleżankami karnet na siłownię- trzeba trochę tłuszczyku zrzucić i się wzmocnić. Dodatkowo lekarka poleciła mi brać CHROM, podobno zmniejsza on chęć na słodycze.... poczekamy zobaczymy :P pozdrawiam :*

Gość Olenka 17
ja to "kocham" pisać sama do siebie... żyjcie coś... ja już po pierwszym treningu...dzisiaj czeka mnie jeszcze basen :P pozdrawiam :*

Naughty dzięki. dzisiaj zaczęłam mm:) bede zaglądać do dziewczyn na \"ponownie zaczynam skuteczną diete mm\" to może jeszcze tam sie spotkamy bo widziałam ze tez tam byłas, to może jeszcze będe mogła Cie o coś spytac bo na początku pewnie będe miała sporo pytań:) buziaki

Kamunia , jesli bedziesz miala jakies pytania to radze Ci napisac PW do Sopelka . Jest bardzo mila i zawsze sluzy dobra rada , mi wiele razy dawala rady . Ja tez jestem do uslug , jednak moja wiedza o MM w porownaniu do wiedzy Sopelka to jak ziarnko maku do arbuza :) Zycze powodzenia :)

Olenka dajesz rade !!! Wierze w Ciebie :) I trzymam kciuki , zagladam tutaj zeby obserwowac Wasze postepy !

ok dziękuje bardzo:) a może wiesz czy makaron z jogobellą moge zjesc na kolacje ? bo gdzies czytałam ze na sniadanie tylko i juz nie wiem:) a i do tego ma być warzywko tak? do kazdego posiłku weglowego maja byc warzywa? no i do tłuszczowego tez:)

Kamunia , masz gg ? Jesli chcesz to podaj numer Nie bedziermy zasmiecaly topiku dziewczynom :) Ja na sniadanie jadam makaron z jogutrem , ale na kolajce raczej nie powinno sie jesc makaronow , bulek itp bo to II-go fazowe menu raczej . Warzywa musza byc do kazdego posilku , do sniadania nie konieczne , ale mile widziane :)