Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalala

Kobieta która nie dziewicą kolejnemu nie oddaje się z miłości tylko z chcicy

Polecane posty

Gość tralalalalalala

Tylko dziewica o czystej duszy potrafi obdarzyć mężczyznę najpiękniejszym uczuciem. Po niej widać, że decydujac się z mężczyzną na współżycie robi to z miłości. W przypadku następnych nie jest to już takie pewne. Oddaje mu się raczej dlatego, że 'lubi sex'

Gość a to jest grzech lubić seks
? :O

Gość tralalalalalala
Dziewica musi poczuć miłość żeby oddać się partnerowi. Dla kobiety, która już dziewicą nie jest liczy się czysty sex i jak ma okazję się z kimś przespać to nie przepuści. Więc ten drugi partner nie wie już, czy to z miłości, czy dlatego, że kobieta już nie mogła wytrzymać przerwy od sexu

Gość dotralalala
czy jestes 70letnia doswiadczoną babcią ,ze wyciagasz takie wnioski?

Gość tralalalalalala
Jestem 30-letnim facetem. Tylko od moich partnerek, które były dziewicami czułem prawdziwą miłość i to, że oddały mi się z milości. Pozostałę chyba raczej traktowaył mnie jak kochanka, a "kochał się" ze mną, ale raczej nie z miłości, tylko dlatego, że miał ochotę z kimś sypiać

Gość sam to wymysliłeś
?

Gość tralalalalalala
Jestem 30-letnim facetem. Tylko od moich partnerek, które były dziewicami czułem prawdziwą miłość i to, że oddały mi się z milości. Pozostałę chyba raczej traktowaył mnie jak kochanka, a "kochał się" ze mną, ale raczej nie z miłości, tylko dlatego, że miały ochotę z kimś sypiać

Gość ewelina_n
"Tylko od moich partnerek, które były dziewicami "--- czyli miałeś kilka partnerek, które były dziewicami??:O A nie zastanowiłeś się nad tym, że teraz one już nigdy nie będą dla faceta tym samym, czym były dla Ciebie??? Rozdziewiczyłeś sobie kilka kobiet, a teraz chcesz kolejnej dziewicy??? A co z tamtymi??? One są gorsze, bo teraz będą z facetami tylko dla seksu a nie z miłości???:O:O

Gość Nie karmić trolla

Gość tralalalalalala
Odeszły ode mnie, to niech się teraz martwią. Dla mnie były najwspanialsze, ale dla kojnych facetów są już tylko tymi, które z kims już spały/

jesteś żałosnym dupkiem który buduje sobie jakieś głupawe teorie. Co z tego wynika?? że kobieta może kochać raz, a potem miłość już nie jest możliwa?? A jak prześpisz się z dziewicą to na następnej randce już jest wyrachowaną dziwką?? Masz chyba jakieś problemy emocjonalne!!

Gość ewelina_n
chyba gdyby Cię kochały (bo rzekomo dziewica oddaje się tylko z miłości) to by chyba nie odeszły...:O kręcisz jak nic....

Gość Nie karmić trolla

Gość ewelina_n
ciekawski facecik-- brawo!!!

Gość uła
pieprz sobie te bzdury, skoro takie masz podejście...nie ma jak trzymać poziom, nawet w weekend:P

Gość tralalalalalala
Miłość nie zawsze trwa wiecznie. Ale od kobiet, które już kimś spały w ogóle jej nie czułem

Gość ja też kocham dziewice
tylko je tak ciężko znaleźć, wszędzie te puszczalskie :O

Gość ewelina_n
a co sie dziwisz, ze nie ma dziewic, skoro najpierw faceci je wykorzystaja a potem porzucą...;)

tralalalalalala-> jeśli naprawdę tak myślisz(a nie jest to prowokacja) to masz poważny problem emocjonalny, fetyszyzm dziewictwa. Powinieneś o tym porozmawiać z seksuologiem albo psychologiem, bo niestety problem sam się nie rozwiąże a ty możesz skrzywdzić wiele osób.

one sie oddaly Tobie z milosci ale Ty nie tylko je wykorzystales i zuciles. dlatego ja czekam ze swoim pierwszym razem do slubu bo to dopiero jest milosc