Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mundurek

Mundurek ma kosztować 250 zł.Czy oni powariowali?

Polecane posty

Gość mundurek

a trzeba jeszcze kupic drugi na zmiane. Może w Warszawie to niewiele, ale dla mnie to kolosalna cena...

drogo ale lepiej 1 mundurek niz wydawac co miesiac tyle pienizakow na ciuchy.. bo tyle kosztuja 246 od reserwed itp a dzieciaki maja markowe ciuchy:)

Gość niemam jeszcze dzieci
ale to juz szczyt ... DZIECI PRZECIEŻ ROSNĄ !!! Współczuje :(

NIe każdy ma aż 500 zł w budżecie na ciuchy. A dzieciaki szybko rosną i trzeba kupować też kurtki, buty i inne rzeczy, tóre najtańsze nie są. Jedno co mi sie tu najbardizejnie podoba, to żę z założenia mundurki miały wyeliminować paradę mody w szkole. Ale szybko będize widać, kto nosi nowy mundurek, a kto po bracie/sopstrze ;p

Gość mundurek
sadziłam, że to bedzie jakaś bluza za góra 40 zł a tu cos takiego.

Gość niemam jeszcze dzieci
Tamit za przeproszeniem walnij sie w leb ... Dzieci rosną moja droga ... czego skutkiem bedzie to ze w ciagu roku szkolnego co najmniej 2 razy bedzie sie zmienialo mundurek :( Poza tym mundurek dziecko bedzie nosic tylko w szkole, a w zwyklych ciuchach moze chodzic caly dzien ... W reserved w zyciu nie widzialam ciucha za 246 zl ...

Gość no to swietnie
1000 zl. na mundurki wydam we wrzesniu😭 Ciekawe, czy mozna to gdzies zaskarzyc?

Gość wedlug mnie

Gość solololo
przecież jak dziecko wróci ze szkoły to i tak musi sie przebrać, więc mit, że to chodzi o to, żeby nie było rywalizacji, to bujda.Ma się zamknąc po szkole w domu i w ogóle nie wychodzić? A poza tym w szkołach prywatnych mundurki są nieobowiązkowe.

Gość wedlug mnie
i tak dajecie mnostwo kasy na ciuchy do dzieci wiec nie stekajcie...w tym chodzi sie caly czas..ciagle to samo..wiec to wcale nie sa takie straty..a skad wiadomo jakie beda te mundurki i ile beda kosztowac??przeciez kazda szkola sama sobie wybiera i w tych w ktorych juz sa wcale nie kosztuja tak duzo

Tamit ale zwróć uwagę,że normalne ciuchy tak czy siak trzeba kupić,przecież dzieciaki nie będą chodzić w mundurkach po lekcjach,te mundurki nie są zamiast tylko oprócz :) a ja będę miała po wakacjach trójkę mundurkowych dzieci :D

Gość wedlug mnie
a zobaczcie takze olusy-a nie tylko minusy mundurkow..przeciez kiedys sie w nich chodzilo

Gość niki lauda
na boso też się kiedyś chodziło

Gość fgdgdrtt
Jak was nie stać na dzieci to trzabyło ich nie rodzić:o Najwyżej zrezygnujcie z internetu

Gość mundurek
chodziło sie w fartuszku, który kosztował niewiele. A jakie masz plusy? Tylko nie mów, ze nie bedzie podziału na biedniejsze i bogatsze dzieci.

kiedys tez były mundurki ludzie biedniejsi niz teraz i jakos nie mowiono ze drogo.. dopieor potem jak juz mundurkow nie było... ciuchy sa drogie a dzieciaki w takich chodzą:)

Gość mazurekDĄBROWSKIEGO
a dlaczego w prywatnych nie ma obowiązku? równi i równiejsi?

fgdgdrtt- mnie stać na dzieci ale wolę każdemu kupić buty za 250 zł a nie mundurek,bo to ja decyduję na co wydać moje pieniądze a nie Giertych

Do według mnie-przecież podano linka do artykułu w którym wyraźnie pisze,że koszt kompletu to ok.250 zł. Cóż,jak dla mnie to sporo,bo w jednej ze szkół w moim mieście obowiązują mundurki i kosztowały 40 zł.

mundurki sa dobre nie bedzie rewii mody, golizny:O w szkole i nie bedzie podziału na dzieci boghate w ciuchach markowych i dzieic biedne w ciuchach za 10 zł :)

Gość teramisupycha
kiedyś, kiedyś, kiedyś...też mi argument

Gość teramisupycha
Tamit, a w co ubierzesz dziecko po szkole, zeby sie nie wyróżniało?

Gość mundurek
Podział na bogatych i biednych bedzie jak był dotychczas, bo poza mundurkiem sa jeszcze: plecaki, buty, przybory szkolne, komórki, mp3 itp.

Gość wedlug mnie
jakich znowu idiotow??to kto wedlug ciebie powinien rzadzic??albo nie mow nie chce wiedziec...rany ludzie jak wy niczegoi nie rozumiecie...nie widzicie ze wreszcie od niepamietnych czasow zaczyna sie cos zmieniac??robia cos zeby bylo nam lepiej.nie widzicie co sie dzieje w szkolach??moze w tych do ktorych chodza wasze dzieci jest idealnie aler nie we wszystkich...i co maja na to poprostu nie patrzec i udawac ze wszystko jest ok?

A ja sie ciesze z tych mundurkow, bo juz mam dosc nastolatek z dekoltem do pasa i spodniczkach mini, ktore nic nie zakrywaja. Mam dosc chlopakow ze spodniami wiszacymi do kolan. Uczen ma byc uczniem- jesli rodzice nie potrafi dopilnowac, zeby dziecko chodzilo odpowiednio ubrane do szkoly (ktora jest przeciez instytucja, w ktorej sie uczy, a nie dyskoteka), to jestem za tymi cholernymi mundurkami. Cena nie jest najnizsza- jestem ciekawa, co sie dostanie za te 250 zl- bluzke + marynarke + spodnice/spodnie + co jeszcze? Wie ktos co wchodzi w sklad mundurka? Jesli to tak powyliczac, to koszt nie jest az tak wygorowany. Moze jest mozliwosc zdobycia dofinansowania na te mundurki? Wie ktos cos na ten temat?