Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiger Lilly

wyjezdzasz czy zostajesz?

Polecane posty

Gość Zawiedzona
wyjezdzam za rok.

Gość pyskatafranca
Wyjechalam w czerwcu, zamknelam za soba nieudane malzenstwo, prace w szkole jako anglistka za 900 zlotych i sto dodatkowych prac zeby wyciagnac te 2500 tys. pracuje, mam ladne mieszkanie, mezczyzne.mozna powiedziec ze ukladam zycie od nowa.nie odkladam.kupuje co chce, jezdzimy do polski na wakacje, teraz palnujemy Grecje.Nie wiem czy wroce.Tesknota bywa okropna, ale mam tu przyjaciol, nawet takich jeszcze z Polski.a co do rodziny w Polsce i przyjaciol.....coz okazalo sie kto jest prawdziwym przyjacielem. i niech prezydent i reszta nie mowia o nieudacznikach, bo ja przynajmniej znam slowa hymnu narodowego, pomimo tego ze za granica

Ja tez chce wyjechac za rok. Niestety do Inrlandii. Niestety - bo kiedys tam mozna bylo lepiej zarobic, bylo mniej Polakow. Ale mam tam znajomych, ktorzy moga mi pomoc z mieszkaniem i dac namiery na prace i znam tylko angielski. Chce zarobic na mieszkanie. Studia skonczylam 5 lat temu i niczego sie nie dorobilam. Dodam ze od 5 lat pracuje.Teraz mam juz 3-cia prace. To przykre ze, uczymy sie, inwestujemy w siebie, zyjemy w okresie studiow gownie na granuszku rodzicow (studia dzinne+ drobne prace na zlecenie) a potem nie mozemy sie usamodzilnic we wlasnym kraju.

Gość fergi
Wszystkim którzy moga wyjechac niech wyjeżdzaja,bo w tym kraju na dzien dziesiejszy nie ma przyszłości.Sama zamierzam to zrobić-zobaczymy czy sie uda!

Gość zakonnica w przebraniu
Ja zostaję:D Przynajmniej na razie, bo nie po to skończyłam studia, by myć gary na Wyspach tudzież w innym Honolulu:P:P Zresztą chętnych do mycia nie brakuje tak czy siak:P

Gość dowcip/nie dowcip Wam napisze
Jaki jest szczyt bezczelności? Zagłosować na PIS i wyjechać z kraju. ;)

Gość zakonnica w przebraniu
Wielbicielu🖐️ A dokąd i kiedy wyjeżdżasz;)??

Gość do fergi
a kiedy i gdzie chcesz wyjechac??? Moze sie przylacze :)

Gość Opuncja figowa
Tu mi dobrze , tu się będę rozmnażac:P