Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jannka

Firmy kosmetyczne praca

Polecane posty

Gość Jannka

Szukam zajęcia żeby podratować domowy budżet. Z ogłoszeń dostaje dużo propozycji od wspólpracowników firm kosmetycznych np. Avon, Oriflame, FM i jeszcze innych. Mam pytane do osób które to już robią lub kiedyś próbowały jak to wygląda w rzeczywistości, czy da się na tym coś zarobić i ewentualne którą firmę wybrać.

Gość Intercosmetics
Swietne kosmetyki szwajcarskie. zarobek rowniez o.k.

Gość perfum
Witam, postawiłem na Federico Mahora bo nie przepadam za sprzedawaniem. Wolę budować grupę z wykorzystaniem internetu, zobacz jak to robić z pomocą programu partnerskiego http://fmkosmetyki.pl/user.php?id=118126

Gość tylko to sa podruby
:D

mam za sobą współpracę z Avonem i Nu Skin, od 1,5 roku zajmuję się Oriflame i jestem bardzo zadowolona z warunków współpracy i zarobków. jeśli masz jakieś pytania, to zapraszam do kontaktu - namiary na mojej stronie w stopce.

Gość osobiscie nie polecam...
dzialalam w avonie dluzszy czas, wiecej zachodu niz prawdziwych zarobkow, ludzie nie maja kasy na kosmetyki a jesli juz sie obkupia to przez kolejne miesiace ciezko jest uzbierac minimalna kwote, duzo moich kolezanek zrezygnowalo z tego powodu ze wspolpracy z avon, naprawde trzeba niezle kombinowac zeby miec z tego marne grosze, ogolem nie poleam.

Gość tez nie polecam
1. Jak juz ktos wspomnial wyzej ludzie maja malo kasy (albo sie nie chca przyznac ze ja maja), a te kosmetyki do najtanszych znowu nie naleza 2. Konsultantek jest od groma, wiec komukolwiek usilujesz cos wcisnac to sie okazuje ze sam sobie zamawia 3. Musisz rozdawac katalogi, a potem lazic za ludzmi i prosic, wmawiac im te kosmetyki (taka praca akwizytora, u ktorego ludzie dla swietego spokoju cos biora) Dla mnie osobiscie taki rodzaj sprzedazy jest bez sensu, bo lubie sobie isc do sklepu kiedy mam na to ochote, obejrzec towar, przeczytac sklad (jestem alergiczka), a nie zamawiac w ciemno kosmetykow ktore ladnie wygladaja na obrazku i na ktore trzeba czekac. Denerwuje mnie rowniez podejscie wiekszosci konsultantek - o co bys nie zapytala to kazdy kosmetyk super pachnie, super nawilza, super odmladza. Rzadko kiedy powiedza ci prawde. Wiadomo, kazdy chce jak najwiecej zarobic. Poza tym to lazenie i namawianie mnie rowniez drazni. Sama uzywam niektorych kosmetykow Avonu czy Oriflame i bardzo je chwale, ale nie schodza tak szybko zebym z kazdego katalogu miala co zamawiac. Jak czegos potrzebuje to wchodze na allegro i taka forme kupowania zdecydowanie wole jezeli juz nie moge kupic tego osobiscie w sklepie

Gość szukamm
Czy pracuje ktoś w FM? Jak to działa

Gość agnieszka oriflame
ja jestem w oriflame i sobie chwale, zarabiasz z własnej sprzedaży 30% marżęale gdy przekraczasz pewien próg punktowy masz dodatkowe rabaty, poza tym mozesz tworzyć grupę z której również czerpiesz dochód, ja jestem od pół roku w firmie i z mojej grupy zarabiam ponad 200zł na trzy tygodnie. dodatkowo sa promocje oraz prezenty dla nowych jak i stałych konsultantów. jak ktos chce sie zapisać to zapraszam na moja stronę www.my.oriflame.pl/nieagnieszka :)u mnie wpisowe tylko 1zł*:):):)