Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OluśkaaAA

Jestem w ciąży!!! hura...

Polecane posty

Gość OluśkaaAA

Tak bardzo sie ciesze aż skacze z radości !!! HURA!!!!!!

:) bardzo chciałam miec dzidzie jak miałam 19 lat.. skutecznie mi to przeszło:) jak poszłam na studia..;) ale i tak mieklo mi serce na widok małych bobo:) wole dziewczynki;)

Gratuluje!!! Wiem, co to za radosc dowiedziec sie ze nosi sie pod sercem malego czlowieka :) Zycze wszystkiego najlepszego! Dbaj o Was ❤️

Gratuluję:D! Wspaniałe uczucie:D Dbaj teraz o siebie i dopisz się do jakieś wątku związanego z terminem porodu;)

Gość Sroczka.l
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziecko to skarb i zmienia nasze postrzeganie i całokształt naszego myslenia, wiem cos o tym tez jestem szczęsliwa mamuśką i choć rodziłamw w ieku 19 lat nie żałuję bo wystarczy że w polu widzenia nie ma mojego syncia zaraz wymiekam.

Gość OluśkaaAA
Ja mam 25 lat i też razem z męzem sie bardzo cieszymy

Gość Sroczka.l
I tak strasznie tęsknię za nim , obecnie jest u siostry nocuje bo co drugi weekend mam zjazdy i choc wiem że tam mu nikt krzywdy nie robi to tęsknie przeogromnie.

Gość Sroczka.l
No ja bym chciała drugie, ale mój mąż nie, jego dziadek tez krytycznie sie na ten temat ostanio wypowiedizał bo synek ma juz 11 lat więc to juz zaoźno jego zdaniem na zafundowanie mu rodzeństwa, ale co ja na to poradze że nawet we śnie prześladuja mnie małe bobaski.

Sroczka - no co ty, przecież ty młoda dupa jesteś, że się tak wyrażę, dlaczego masz nie chcieć mieć dziecka, tylko dlatego że jakiś starszy pan się niepochlebnie wypowiada na ten temat? Co ty, przekonaj meża i do dzieła :) poza tym nie jest tylko tak że synowi \"fundujecie\" rodzeństwo, sobie przede wszystkim dajecie dziecko, wyraz wzajemnej i owocnej ;) miłości :) a przecież jeszcze większe różnice są między rodzeństwem, a nie tylko 11 lat :) zresztą kiedyś w przyszłości, szkoda żeby był jedynakiem, ciężko jest samemu jak już rodziców braknie, fajnie jest mieć oparcie wtedy w rodzeństwie :) we dwoje zawsze raźniej :)

taaaak,zobacz jaka jest roznica wieku u mnie i zobacz tez fotki brata i siostry,to wymiekniesz:) a załozycielce topiku SERDECZNE GRATULACJE SKŁADAM🌻

ja mam synka 10 letniego i córeczkę 8 m-czną. To dopiero jest fajne doświadczenie. I syn nie jest już jedynakiem. Polecam.

Gość 11111111111111111
a co to ma do rzeczy jaka jest różnica,moja koleżanka ma 2 córki różnica wieku to 14 lat a dziewczyny świata poza sobą nie widzą:) autorce gratuluję

Gość 14 lat roznicy
miedzy mna a moja siostra jest 14 lat roznicy i jest ok

Gość bdjkbs x
moje gratulacje, zycze wszystkiego dobrego, dbaj o siebie:)

Gość bziczek
gratulacje Oluśka!!! rewelacyjna wiadomość, szczególnie dla ludzi którzy bardzo na taką wiadomość czekali. powodzenia!!! i duuużo miłości

Gość A jaaaa
Jak sie cieszę razem z Tobą kochanie napisz kiedy tylko będziesz wiedziała czy dziewczynka czy chłopak