Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za malo meski

powiedziala mi ze jestem za bardzo ciapkowaty

Polecane posty

Gość za malo meski

Tak odpowiedziala mi dziewczyna ktora od dawna mi sie podobala. zdobylem sie w koncu na to by ja poprosic czy nie umowilaby sie ze mna, a ona mi wlasnie tak odpowiedziala. tym samym stracilem resztki pewnosci siebie.

Gość za malo meski
niestety ona tak nie uwaza:(( powiedziala ze woli tych bardziej meskich. powiedziala to wprost

Musisz poszekać aż jej jakiś nieciapowaty bardzo męski facet zrobi dziecko i później kopnie ją razem z dzieckiem w doopę. Ma to rozwiązanie jeden feler. Będziesz musiał zaopiekować się dzieckiem bardzo męskiego faceta.

Zhana bez komentarza jakich ja lubie, poprostu każdy jest w jakiś sposób wyjątkowy :)

życie po życiu - to było dobre :P... ale nie martw sie ciapkowaty facecie.. :). Poszukaj sobie po prostu ciapkowatej kobiety. Gdy zobaczysz, że dziewczyna w zamyśleniu uderza nosem w drzewo.. to z miejsca moge cie zapewnić, że masz u niej szanse..

blanqua nie irytuj się tak, skoro mają swój urok ;) :D IMHO ciapkowaci faceci nie mają, prawo Webera ;) oczywiście, każdy jest wyyyjątkowy :D

mają urok ciapki :P :P :P a prawda jest taka, że nie ma prawdziwych męskich mężczyzn więc już wolę większych chłopców:P

Gość no co to za pytanie
nie martw sie znajdz sobie ciapkowata dziewczyne

dla kogoś pewnie tak:D chciałam tylko powiedzieć, że wiem co dziewczyna miała na mysli i dobrze że to wyartykuowała na wstępie:)

pociesze was ciapkowata dziewczyna na pewno nie będzie chciała mieć ciapkowatego faceta, to byłaby mieszanka wybuchowa i długo by na tym świecie nie przetrwali ;)