Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana_taka

MOJ FACET STOI W MOIM CIENIU, JEST BIERNY

Polecane posty

Gość niezdecydowana_taka

nie ma w nim przedsiebiorczosci nie ma zadnych pasji wystarczam mu ja ja chce osiagac sukcesy, rozwijac sie jak mam Go zmotywowac??on ma juz 28 lat ja 23

Daj mu spokój. Zaakceptuj go takim, jakim jest, albo odejdź - \"motywowanie\" na siłę prowadzi jedynie do konfliktów.

on juz ma swoje lata i osiagnal cos w zyciu a ty jestes młódką ktora musi sie jeszcze wykazac zeby udowodnic swoja wartosc

Gość niezdecydowana_taka
alez on nic nie osiagnal skonczyl licencjat na marnych ocenach a teraz pracuje za marne grosze

Mała poprawka: to Ty uważasz, że nic nie osiągnął, on może mieć do tego krańcowo odmienne podejście.

Gość niezdecydowana_taka
nie ma pasji, nie rozwija sie ja chcialabym kupic mieszkanie, ale za co????????

Gość ale z ciebie
żenująca, pusta osoba:O jak możesz pisać w ten sposób o facecie z którym jesteś???:O po co więc tkwisz w takim związku???:O znajdź sobie bogatego bubka, którego nie będziesz musiała motywować:O:O:O

Gość niezdecydowana_taka
a poprzez wlasne dzialanie nie zmotywuje Go__

Gość niezdecydowana_taka
nie pusta trzezwo mysle

Gość niezdecydowana_taka
moglby zrobic magistra prawda?? uczyc sie jezyka bo mieszkamy za granica po pracy robic jakies rzeczy dla przyjemnosci a nie lezec na kanapie

Gość zmień sobie nicka na blachara

Gość ale z ciebie
jablko-- zgadzam sie z Tobą no cóż... takim pustym kobietom jak autorka topiku chyba żaden facet nie dogodzi:O

Gość do niezdecydowanej
i bedzie tak zawsze. Ten facet nie ma ambicji do czegoś dojśc, moze tez widzi,z e nia ma za bardzo mozliwości - pewnych spraw nie przeskoczysz. Wiesz, nastaw się moze na to, ze jesli do czegos dojdziecie to raczej nie do jakichs zlotcyh gó skoro jemu tak "zalezy" .:o

Gość do niezdecydowanej
Jest jeszcze pytanie na ile jego lezenie wynika z rozsądku a na ile z minimalizmu i niechęci do jakichś większych osiagnięć.... my Ci tu nie poradzimy nic sensownego poza tym sama mozesz próbowac walczyć o pieniądze, mieć pasję i nie ogladac się na chlopaka.

Gość niezdecydowana_taka
bez przesady ja oprocz studiow mam prace chodze na basen aerobik otworzylam wlasna firme

Gość a ja rozumiem autorke
bierny facet to porazka. Baba zrezta tez. Niektorym to pasuje, mnie nie, bo wciąz dzialami lubie otacze\ac sie takimi ludzmi. Ja bym zmienila faceta - ale nie wiem, czy masz na kogo? No i nikt nie jest bez wad. Moj np nie ma iniezbyt duzo inicjatywy, trzeba go popchnac, ale jak cos juz robi, to perfekcyjnie,poza tym stale sie doksztalca. Pomysl jeszcze ,ze z wiekiem bedzie mu sie coraz mniej chcialo. Chyba,ze np przezywa frustracje z powodu bycia za granica i jest to czasowe, to inna sprawa.

Gość niezdecydowana_taka
nie przebywa 3 lata i nic nie odlozyl

Gość 1932
To go zostaw, niech znajdzie sobie jakas normalna kobiete.

Gość kaliff
Tylko jakies 20 proc .to ludzie przedsiebiorczy .Reszta to ci ,ktorych trzeba prowdzic.To moje szacunki.

Gość rsrsrsrsrrs
ale z Ciebie materialistka,wspolczuje temu facetowi ze znalazl taka pusta dziewuche jak Ty..bez urazy,ale jak Ci nie wystarcza facet po licencjacie i z marna praca,to znajdz sobie bogatego starucha,ktory wydupczy Cie bedziesz miala kase!!!! kurcze skad sie biora takie bezsumienne dziewczyny!!!

Gość niezdecydowana_taka
niebezsumienne ja ciezko pracuje na nasza przyszlosc a on nie

Gość niezdecydowana_taka
chyba nie zauwazyles , co napisalam powyzej studiuje w obcym jezyku, pracuje, cwicze i mam wlasna firme

Gość ciekawe co to za praca
i co za własna firma? Salon masażu? A może jesteście w Holandii i uliczka czerwonych latarni?

Gość ale z ciebie
cholera jasna, znajdź sobie nadzianego debila, który zapewni Ci luksusy, kupi Merca, jacht i willę😡 po co piszesz tu na forum!!??? jak Ci Twój facet nie odpowiada, to go nie zmieniaj na swoje upodobanie, tylko poszukaj Ty głupia pusta lalko kogoś już ustawionego:O:O:O sorki, troszkę mnie poniosło...:classic_cool: :)

Gość civit
Zal mi ciebie dziewczyno. Traktujesz facetow jak towar w sklepie, ten za niski, ten za chudy, ten za malo zarabia. Czy facet, ktory ma 1.75 nie zasluguje na twoja uwage? Czy facet, ktory zarabia 1500zl/m-c nie jest wart uwagi? Naucz sie wybierac facetow sercem, a nie chlodną kalkulacją.

Gość niezdecydowana_taka
nie rozumiecie!!!! on powinien tez cos robiz ze soba bo musimy osiagnac sukces!!!!!!!!!!

Gość niezdecydowana_taka
mam firme budowlana