Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barabara...

BLIZNA PO WYROSTKU. CZY BEDZIE PRZESZKADZAC GDY ZALOZE BIKINI? BARDZO OBRZYDZA?

Polecane posty

Gość ewka zegzakowata
okropnie! Makabrycznie! Nie zakładaj bikini, bo się cała plaża wyludni!

Gość ale o co chodzi no o co
ja mam okropna i bikini odpada :O

ale ja mam dobra figure... lubie chodzic w bikini... i nie chce w jednoczesciowym. a na laserowe dopiero za rok... :(

Gość ja mam blizne po operacji
ginekologicznej. Jest długa - od jednego biodra do drugiegi, przez cału dół brzucha. Nie wyobrażam sobie załozenia bikini. Ludzie napewno by się krzywo patrzeli i krytykowali. Głupio i źle bym się tak czuła. Jeśli nie masz wielkiej, brzydkiej tej blizny to moze zobacz jak będziesz wyglądać w tym bkini.

Gość ja mam blizne po operacji
a nie myślałas o stosowaniu narazie maści na blizny? Np. cepanu? Podobno skutecznie wybiela blizny. Ja narazie jeszcze nie mogę stosować.

Gość ale o co chodzi no o co
a mi spiedolil chirurg 1/4 brzucha 😭 mam blizne w ksztalcie pajaka 10cm dluga i 6 cm szeroka 😭

Gość a gdzie ty masz tą bliznę
przcież to się tnie na linii "pod" bikini i nie powinno być widać... masz pionową czy poziomą?

barabara.. jak jestes fajną laską to nawet jakbys miala na czole, to nikogo by to nie obchodzilo.. a jesli jestes brzydka i gruba, to i tak nikt na ciebie patrzyc nie bedzie wiec nie ma problemu

Gość a gdzie ty masz tą bliznę
ostatecznie możesz zamalować kosmetykami wodoodprnymi (podkładem czy czyms takim) i nie będzie widać, a jak się zetrze, to dyskretnie poprawić

Bez przesady:) glowa do gory z ta blizna..jesli kazdy czlowiek na swiecie przejmowalby sie swoimi nieodskonalosciami to ulice swiata bylyby puste:) a blizna- no coż , przeciez nie zrobilas sobie jej z zaniedbania, to byla operacja,koniecznosc:) tak wiec bikini na dupke i naplaze marsz:)

Gość nomi omi 27
to tylko zalezy od Ciebie czy bedzie przeszkadzac czy nie.pamietaj ze zazwyczaj innym podobaja sie ludzie odwazni.bez kompleksow (nie okazujacy ich czy nie przejmujacy sie) i napewno wiekszosc by myslala sobie ze odwazna jestes ze sie nie przejmujesz zdaniem innych i chodzisz jak lubisz.mlodosc jest tylko jedna i potem bedziesz zalowac eh taka blizna w bikini jeszcze nie raz moglam pobiegac.ja tez mam duza blizne na brzuchu dosyc spora teraz druga na reku i nigdy ich nie chowam pomimo ze ich nie lubie (zwlaszcza tej na reku bo ta druga mam od niemowlaka wiec jest jak czesc mnie. bikini gora:D

A to jest znak, że mieszkamy w Polsce. Na normalnych plażach ludzie łażą z bliznami, pryszczami, stare, wiszące 70latki biegaja bez staników i jakoś nikt się ne nikogo nie gapi. No i masz bliznę. I co???? Jak jesteś atrakcyjna, to w niczym Ci to ujmy nie przyniesie, kobieto. Nie przesadzaj.

Gość mam bliznę po opażeniu
na całej ręce. I co może w lecie mam nosić tylko długie rękawy, a może tylko jeden długi rękaw na zniszczonej ręce? Puste jesteście. Jak dobrze się czujesz w bikini i masz ochotę je ubrać to w czym problem? W bliźnie?

a ja co mam powiedziec? na plecach mam dwie blizny po operacji kregoslupa. w polsce w bikini nibdy nie pokazalam sie na plazy pelnej ludzi - patrzyli by na mnie jak na ufo. co innego gdy jestem ze znajomymi ktorzy wiedza o tym. Jak bylam w stanach to nie stanowilo wiekszego problemu, ale tu w polsce...masakra. dziewczyny naprawde nie macie powodow do zmartwien: jak ktos zobazcy wasza blizne to nie pyta sie co sie wam stalo, u mnie tak jest za kadym razem.

Gość niedoswiadczona....
glupie to jest... :(