Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie moze ludzinki

orientujecie sie, gdzie w Londynie kupic bilety na autokar do Polski?

Polecane posty

na victoria coach station, czy gdzie??? :)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
tak,w kazdym polskim i nie tylko biurze podrozy a jest tego sporo w londynie. no i przez internet tez mozna,polecam google

Gość w kazdej polskiej gazecie
jest masa ogloszen przroznych biur, ktore sie tym zajmuja. sprobuj poszukac na stronach gonca polskiego, cooltury albo na www.londynek.net

Gość Na Victorii
na Victorii

Gość a czemu....
w dobie tanich lotow samolotami ktos w ogole jeszcze bierze pod uwage podroz w takich meczarniach autokarem :D Dla mnie nie do pomyslenia hehe

Gość zczxfcsetwry
co do tanich lini to one sa tanei ale z reguly w takich terminach jakie nam nie odpowiadaja

Gość a czemu....
ale jak sie kupuje wczesniej to sa nawet tansze niz autokar. A przeciez jest tyle linii to napewno nic sie nie da znalezc ??

ja musze jechac moiedzy 1-5 czerwca, wiec to chyba troche pozno zeby tani samolot dostac... poza tym, bede miec sporo bagazu, tzn 2 walizki, a za nadbagaz sie placi slono w samolotach, oj... no i, nie mam karty zeby kupic bilet przez neta, musialabym prosic zeby zaplacili,znajomych, komplikacje i dywagacje...lubie byc samowystarcalna i niezalezna. autokar meczy bardzo, to fakt, ale coz...ostatni raz :) co myslicie? :) a drogi w ogole bilet jest?

Gość asdfafw
to chyba wcale nie szukalas na ten okres,jest wiele biletow nawet za 25f,napisz skad dookad chcesz leciec,w ryanair chyab mozna dodatkowy bagaz za 5f wykupic wiec nie ma problemu. Autokar bedzie kosztowal okolo 50f w jedna strone. Ja ostatnio wybralem autokar ze wzgledu na 200f roznicy w cenie,ale to bylo ostatni raz,nastepnym razem wole wcale nie jechac do PL niz meczyc sie tyle godzin.

Gość qqqqq
sprawdź w Gosi Travel

z londynu do wroclawia... za ten dodatkowy bagaz to nie jest tak ze place 5 f i z glowy, tylko 5 f za kazdy dodatkowy kilogram :) ponad przepisowe 15.

Gość gość
ja ostatnio kupowałem bilety na www.autokary24.pl i mogę z czystym sumieniem każdemu polecić ich

Gość Gracjanna
rezerwacje można robić też w firmie http://autokary-mikrobusy.pl/ Autokary mają nowe, wygodne, dobrze wyposażone i dobrze wyszkolonych kierowców.Miałam okazję skorzystać, dlatego śmiało polecam:)

Gość stefanno
Ja zawsze i bez problemu zamawiam sobie autokar na powrót z niemiec do domu na strone eurobus, nie trzeba nawet jakoś zbytnio polować żeby dorwać niskie ceny na przejazdy.