Monika_19 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 Stosowal ktos ten krem?? On jest do cery mieszanej... czekam na komentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika_19 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika_19 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 ??? nikt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika_19 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z tym kremem Napisano Czerwiec 30, 2007 kupic czy nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chwilaa 0 Napisano Lipiec 24, 2007 ja używałam próbek i uważam, że ten krem jest rewelacyjny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelica220 0 Napisano Lipiec 25, 2007 a ja również używałam próbek i uważam że niczym się nie wyróznia na tle innych, tańszych:) Ot, tylko po nałożeniu twarz jest miękka w dotyku, jednak taki efekt daje też nivea soft o wilele tańsza:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pasujeeee to Napisano Sierpień 16, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiem wam tak Napisano Sierpień 17, 2007 z vichy polecam tylko szampony, bo sa rewelacyjne :) kremy maja bardzo srednie, napinaja skore, wysuszaja , ja wole polskie marki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja uzywalam Napisano Sierpień 17, 2007 probek tego kremu.mam cere mieszana.tradzikowa;/ i dla mnie ten kremik byl poprostu idealny!!takze polecam serdecznie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lewoskrzydłowa 0 Napisano Sierpień 17, 2007 a ja zużyłam całe opakowanie tego kremu. Mam cerę mieszaną, czasem mi coś wyskoczy szczególnie przed okresem. Krem okazał się świetny! Dlatego też...dla swojego dobra po zakończeniu pierwszej tubki zaczęłam używać innego (matująco-nawilżającego) bo po prostu myślę, że inaczej krem \"przejadłby się\" mojej skórze. Po zdużyciu tego nawilż-mat. mam zamiar wrócić do skinset-u :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach