Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twój fajny kolega

Nienawidzę kobiet i gardzę nimi

Polecane posty

Gość krzeczoka871
koles jestes tak zryty jak laski o ktorych piszesz widac ze nie jedna ci dala kpa w dupe ciekawe za co .....i powiem ci tyle ze nie masz pojecia o kobietach wypowiadasz sie o wszystkich a najwyrazniej tylko na takie trafiaes ciekawe dlaczego pewnie sam wystawiales portfel i lecialu o ciebie takie glupie ni ekazda kobieta taka jest ja zawsze zylam skromnie moj partner tez i nigdy nie lecialam na kase boto glupie i zle siadczy ez o facecie jesli chce tak kupic kobiete mam nadzieje ze jeszcze nie jedna ci tak zrobi i kobiety nie sluza tylko do jednego wy faceci a raczej zwierzeta tak traktujecie kobiety tylko do jednego to wy nie potraficie kochac doceniac i miec uczucia myslicie tyko fiutem mozgu nie macie i tyko do tego wykorzystujecie kobiety takie z was zwierzeta a ni eludzie potraficie tylko poslugiwac sie tym co macie w spodniach jetsescie do niczego i to ja i inne kobiety gardza takimi jak ty teraz sie bedziesz mscil na innych i zaliczak wszystkie a wiec jednak takie lubisz glupie suki mam adzieje ze nie jedna suka ci pokaze jak nisko upadles az mi cie zal ostro ci ektos musial kopnac ze masz teraz takie podejscie i pamietaj to nie ty wygrasz ty nikomu nie zrobisz na zlosc chodzac na dziwki i je raniac to ciebie doprowadzi di dna i tak cie beda wszystkie traktowac zastanow sie nad tym co masz w glowie choc nie sadze ze cos tam jest lajdaku skoro tak cie traktowano to na to zasluzyle a zadn akurwa nie bedzi eprzez ciebie plakac bo one uczuc nie maja zadna normalna z toba nie bedzie na pewno .

Gość sruuuuuu
sprobuj zaliczyc mnie, madralo :] jak sie probujesz dowartosciowac to trafiles w nieodpowiednie miejsce.

Gość wiewiórka82
Kobietom zalezy na forcie, Facetom zaley tylko na sexie ....bla bla bla bla

Gość brutalizacja życia
Wszystkie kobiety to nedzne i niegodne szacunku kurwy Wszystkie to zjebane klamliwe sciery puszczalskie dziwki Kazda dziewczyna to szmata i scierwo i to jest jedyna i niepodwazalna prawda

e tam przesadzacie mysle ze przeciwieństwa sie przyciągają i moze to sie u autora sprawdza

Widzisz? Ludzie nie lubią jak im się prawdę w oczy mówi... :P Baby lecą na pieniądze faceci na młode ciało. Tak już się kręci ten świat.

Gość Frohike
A ja kocham kobiety :) Trzeba tylko umieć się z nimi obchodzić i trochę myśleć. To naturalne, że nie pójdę do burdelu w poszukiwaniu żony, czy też odwrotnie - kiedy będę miał ochotę na szybki numerek nie przyjdę w pierścionkiem ;)

Gość tratratatararararaaaaaaaaaaaaa
a bzykasz lubisz pajacu te kobiety pieprzysz az ci dym z jajec idzie 💤

Gość sssssssssssssssssssijjjjjjjjjj
chooj

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość autor topicu ma racje
autor topicu ma racje najpierw suki odrzucają miłych facetów, wyzywają od ciepłych kluch, pytają o zarobki na randce, wybierają chamów, a potem tu wylewają żale na pobicia, zdrady, oszukanie... ale wcześniej wyśmiały i wzgardziły miłym i dobrym facetem i nie jedna, nie dwie, ale czasem naście kobiet obśmiało po 1 randce faceta, że ciepły albo że za mało zarabia

Gość i raczej nie jest
tym miłym i cepłym facetem o którym piszesz. To zwykły kutafon

Gość hahaha smieszne
hahahaha, smieszny jestes, ile masz lat rozgoryczony chlopczyku??? swoja droga masz racje, lepiej miec faceta przy kasie, zawsze mozna gdzies wyjechac na weekend i wakacje, mozna kochac sie w jego mieszkaniu bez strachu, ze rodzice wroca, nie musisz wozic sie taksowkami, bo wszedzie cie dowiezie, no raj po prostu ;) a ty badz biednym i opuszczonym, zamiast tak pieprzyc proponowalabym wziac sie do pracy i zarobic na te kobiety, ktore zamierzasz wyrwac i przeleciec, bo na 15 letni zlom pod pubem nie poleca :D

Gość crispat
Ja pi@#$e jakie są z was ku#wy!!!

Gość Hermusia
Hmmm a propos tytułu rozumiem, że Twoja Mama również była/jest interesowna, gardzisz nią a z ojcem jest tylko dla kasy? ja zarabiam w banku ok. 4000,00 zł, mój chłopak jest mechanikiem, średnio dostaje 1600,00 zł na rękę. Biorąc pod uwagę Twój topic związałam się z blacharze m Hi hi hi hi hi hi ;)

Gość twój fajny kolega
Co ja poradzę na to że jestem głupi i nie mam nic do zaoferowania ? Ile jeszcze kobiet mnie zostawi ? Jesteście materialistkami i zdania nie zmienię. Nie nawidzę was.

Gość praca praca to życie
dla mnie jestes pedałem skończonym ja kochałam mojego nie za pieniadze i w dupie je mialam głęboko bo sama umiem sobie radzić w życiu i przez takiego jak Ty jestem teraz jak wrak-żebyś zdechł sukinkocie a ten mój razem z Tobą FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość majks
kobiety to zło, nienawidzę was z całego serca. Wybaczcie ale wasz gatunek zawsze był i będzie gorszy, jesteście tylko do ruchania i wychowywania dzieci. Nawet kochać nie umiecie, zawsze karmicie wszystkich kłamstwami. Nie dajcie szans osobą słabszym. Zawsze szukacie pretekstów żeby znaleźć sobie najprzystojniejszego, te wszystkie kłamstwa że wygląd się nie liczy to też bzdura. Trudno się z wami rozmawia. Zawsze są kłótnie i rozwody. Po prostu do piachu z wami!

Gość majks
kobiety to zło, nienawidzę was z całego serca. Wybaczcie ale wasz gatunek zawsze był i będzie gorszy, jesteście tylko do ruchania i wychowywania dzieci. Nawet kochać nie umiecie, zawsze karmicie wszystkich kłamstwami. Nie dajcie szans osobą słabszym. Zawsze szukacie pretekstów żeby znaleźć sobie najprzystojniejszego, te wszystkie kłamstwa że wygląd się nie liczy to też bzdura. Trudno się z wami rozmawia. Zawsze są kłótnie i rozwody. Po prostu do piachu z wami!

Gość majks

Gość majks
I'm angry!!!!!!!

Gość grege
glupie dziwki to przez was z raju wylecielismy

"Kobiety" Mają tak rozwinięte mózgi że zawsze używają tych samych wyzwisk ;] Że ktoś jest gejem , że mu dano kosza , żeby poszukał faceta , że żle trafiał , że go nie kochali ;] Tylko ciekawe czemu żadna nie powiem z ilu pieniedzy skroiła białych zmotlochizowanych półgłówków czy też ilu czarnoskUrych miała w kroczu , jakoś to wszystkie pomijacie ;] Popatrzcie najpierw na siebie - absolutnie nic nie wniosłyście do cywilizacji a bezkarnie zabieracie jej owoce ;] Chłopak ma racje ale połowiczną bo szkoda tracić czasu na podryw infantylnych prostytutek w których piczy było wszystko co brudne lub bogate ;]

Gość prawdomówca
współczesne kobiety to materialistyczne chłodne suki... im ładniejsza tym bardziej wredna i socjopatyczna suka...

Gość adv
Nienawidzę kobiet i gardzę nimi!

Gość arnold bokser
zgraja pedałów nienawidzących kobiet WON!

Gość nieśmiały1234599
Mnie kobiety nienawidzą za nieśmiałość która jest skutkiem tragicznego, patologicznego dzieciństwa. Ale ja się z tym już pogodziłem że sobie mogę nigdy nie znajdę kobiety. I do kobiet nie mam o to pretensji nie mam. To natura, ewolucja wykształtowała u nich świadomość że taki jak ja nie nadaje się jako partner do przekazania genów. Autor tematu powinien zastanowić co jest przyczyną jego porażek w relacjach z kobietami.