Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twój fajny kolega

Nienawidzę kobiet i gardzę nimi

Polecane posty

Gość twój fajny kolega

Kobiety to skrajne materialistki. Pieniądze przesłaniają im wszystko.Za pieniądze można kupić ich "miłość", "przyjaźń", "szacunek". Piszę w cudzysłowie ponieważ kobiety nie maja pojęcia co te uczucia oznaczają. Potrafią tylko brać, brać i brać a jak facet za mało daje znajdują sobie innego sponsora. To bardzo smutne. Do kobiet czuję jedynie nienawiść i pogardę. Jesteście dla mnie zwykłymi egoistycznymi zerami Uprzedzając komentarze nie jestem gejem i nie zamierzam nim być. Niestety w sprawach seksu kobiety są mi potrzebne. Zresztą one i tak do niczego innego się nie nadają. Po prostu będę teraz traktował kobiety tak jak na to zasługują czyli zimno i przedmiotowo. Zamierzam zaliczyć jak najwięcej panienek. Kobiety będą mi służyły wyłącznie do seksu. Fajnie byłoby tez z kilkoma z was pochodzić trochę dłużej, dać nadzieje na coś więcej a potem zostawić jak psa. Taki właśnie będę. Szczerze wam to obiecuję. Jeszcze niejedna przeze mnie zapłacze i później będzie wylewać swoje łzy na tym forum, że jakiś drań ja zostawił a tym draniem będę właśnie ją. Zobaczycie moje drogie panie tak będzie.

Gość co sadzicie
💤

Gość przykro mi
ze jakaś kobieta dała Ci kosza

Gość strach się bać...

No cóż... podejści do życia zależy od doświadczenia.... Pamiętaj tylko, ze sój na swojego kiedyś zawsze trafi... i znów będzie bolało..... :-p

Gość toolaa
zal mi ciebie chloptasiu. naprawde. ciekawe co sklonilo cie do takiego myslenia o kobiatach? bede banalna - pewnie zostawila cie jakas lala dla innego. myslisz ze faceci sa idealni? nie zostawiaja swoich kobiet dla "lepszego modelu". przypominasz mi faceta z ktorym kiedys bylam. niestety.

Gość jędrzej giertych
Bardzo ostro pojechałeś zdecydowanie za ostro choc szczerze mówiąc wiele prawdy w tym co piszesz.

Gość i tu masz rację
kobiety nadają się tylko do znajomości. Wolę całe życie być sam niż wplątać się przez przypadek w coś takiego

nie martw sie...ksieza zakonni czekaja na ciebie z otwartymi ramionami......:)

Hehehe... Zalosny jestes wybierales pewnie same blachary, wypucowane laleczki barbie, ktoreczekaja tylko na nadzianego chloptasia i teraz masz... Myslisz, ze wszystkie sa takie ?? hehe w błedzie jestes. Moj chlopak nie mial fury i hajsu jak go poznalam, a teraz dostal super prace i sie dorabia... Jak widzisz nie wszystkie jestesmy takimi egoistkami lecacymi na hajs... Piszesz, ze bedziesz sie bawic dziewczynami tak ?? Jak spotkasz taka w ktorej sie zakochasz i bedzie ona normalna zmienisz zdanie...Przewaznie piekniutenkie laleczeki Barbie ubrane w \"nic\" hehe to blachary, czyli te co leca na fure i hajs, moze wsrod takich szukales, wiec masz. Kolesie sa nawini :P:P

Gość Allice
Zainteresuj się facetami- i problem z głowy

Gość twój fajny kolega
Tak tak dziewczyny prawda boli ale jeszcze pokażę na co mnie stać. Najwazniejsze, że w końcu zmądrzałem i teraz wiem jak postepowac z kobietkami i to wcale nie blacharami droga Natalio i nie bądź taka pewna siebie bo ciebie tez mogę zaliczyć jak tylko będe chciał.

Moze i pokazesz, ale nie nam. No chyba, ze takim podobnym do ciebie, bo chyba z takimi sie wlasnie zadajesz:P

Gość czyli podobna do niego
jest większość kafeteriuszek 🖐️ w końcu jak poczytać wasze tematy to ręce opadają

Gość toolaa
podobne hasla typu "ja wam jeszcze pokaze" puszczal facet z ktorym kiedys pracowalam... o boze?!?!?! moze to on?!?!?!

Gość klara weritas

Gość xyz123
Twój wybór.

Gość Enko
Zniszczyć je, spłaszczyć, zmiażdzyć

Gość kolego
masz racje- ale kobiety nie lbia pieniedzy dla nich samych, tylko za nie kupuja swoja atrakcyjnosc. to brak poczucia wlasnej wartosci, bo jesli jestes swoimi perfumami za 500 zl (raz na trzy miesiace musisz kupic now =150zl na mies) szmopnem do wlosow 60 zl/mies, ciuchami (roznie) fryzjerem = 50 zl na miesiac itp... a zarabiasz 1200 to sobie policz. one sa pieniedzmi!!! bez nich wlosy juz nie takie nic nie takie-bez pieiedzy ich nie ma to ich bieda nie wina

Gość FAJNY KOLEGO.....
wcale mi cie nie zal !!!!faceci to takie same szmaty!!!! kupuja sobie za kasę ładne panienki i co oczekują ,ze 22 latka będzie kochać po grób 60 latka !!!!Tyle jest fajnych ,noprmalnych dziewczyn to nie !!!zawsze łapki leca w strone wyzywającej dziwy z dekoltem do pasa z pazurami jak u kota i oczekuja ,że będzie ich- po prostu sobie ja kupuja więc niech nie oczekuja ,że będzie z nimi na dobre i złe ....

Gość j23 agent klos
Ja też;)

Gość masz absolutną
racje;), ale tego nie zmienisz:O

Gość michał 2134
Cóż... Autor ma trochę racji niestety Często można się tak przejechać na kobietach - i to wcale nie żadnych blacharach - tzw zwyczajne kobiety też potrafią być naprawdę podłe-wiem to po sobie niestety :/

Gość ale pierdolisz bez sensu
jak sie poznaje kobiete i od razu stara się ją kupic,bo nie ma sie nic innego do zaoferowania a ona na to idzie to wiadomo czego mozna sie spodziewać,nad soba sie zastanów

Gość przypominasz mi kogoś
i myslę, że sam sobie na to zasłużyłeś

gratuluje podejscia do kobiet i życia:( i wierze ze tak zrobisz jak mówisz:(spotkałam kiedys takiego kolesia jak Ty.I robił dokładnie tak jak Ty mówisz ze mną miało byc tylko raz potem tylko troche dłużej ...ciągle mówił ze mnie zrani i ze nie umie kochac....gówno prawda UMIAł tylko ze ta głupia pieprzona duma i strach powodowało jakąś blokade i stało sie tak jak chciał zranił o 1 raz za duzo:(PO 10 latach spotkalismy sie on po rozwodzie i co ?powiedział tylko Ciebie kochałem.ZASTANÓW sie lepiej 2 razy zanim cos zrobisz!!!!!!!!!!!!!!!!!