Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twój fajny kolega

Nienawidzę kobiet i gardzę nimi

Polecane posty

Gość sfgsfsgfd
autorze, sorry, ale głupiec z Ciebie, wróżę impotencję niebawem, albo nawet już..;)

wydaje mi sie ze jak zostawila cie dziewczyna to poszukaj moze przyczyny w sobie...nie zwalaj winy na nia ze materialistka...poza tym moze ty tak bardzo cierpisz bo ty sam chcialbys miec kupe kasy ale niestety wiaterek w oczy...acha i jeszcze jedno ciekawa jestem skad taka pewnosc siebie ze ty wszystkie napotkane laski bedziesz pieprzyl a pozniej demonstracyjnie je rzucal zeby cierpialy...oj pocierpisz jeszcze ty kochany pocierpisz...ale sam wybrales pozdrawiam i zycze pieprzonego zycia...🌻

Gość mertusia29
ojj a cemu to?

Gość mi też kogos przypominasz

Gość masz plusa
niecierpię i gardzę babami za ich materializm. przylączam się do tematu autora :)

Gość szczesliwa i to bardzo
A mnie sie smiac chce jak przeczytalam te wypociny. Ja mam przy sobie super faceta, jest kochany, opiekunczy, dobry i do tego ladny:))) Takze mam to gdzies autorku jakie sa twoje zalosne plany.

Ja się w jednym zgodzę z autrem topiku że kobiety są złe nawet golonki nie chcą dać :P i gdzie tu sprawiedliwość jak takie kochać jk w brzuchu burczy :P

Gość izóchna
hahahahahaha!!!!!!!!!!!! zabijcie płeć żeńską...a wkrótce sami wyginiecie....

Gość masz plusa
Powiedzieć na kobietę SUKA, to obraza dla psów bo one są przynajmniej wierne :)

Gość gardze nimi bo sa
falszywe podle i plotkarskie przy tym bardzo wulgarne i cyniczne

Gość reksio
zapatrzone w siebie i nie dające nic w zamian, samotne bo czekają chyba na księcia z bajki o wokól tylu facetów i każdy jest nie-ten !

Gość gardze nimi bo sa
i bardzo interesowne

Gość tranquila
to moze tak do konca zycia na recznym bedziecie jechac jak tak wam zle z kobietami...jestescie zalosni...pozdrawiam-kobieta(czytaj materialistka)

Gość tranquila
gnom mam ananasa i piwo

Gość gardze nimi bo sa
po to sa dziweczki zebny sie wyzyc seksualnie

Gość Bolek123
Czeka na was Renia Grabowska.

Gość kobiety
mają tylko kolanka i udka-przepyszne!

piwo może być ale cały czas szukam kobiety z golonką głodny jestem a jak kochać jak człowiek myśli tylko o golonce :P

Gość reksio
Sa za to bardzo uczuciowe i bardzo cnotliwe ! Cytat ApostołaNienawiści: Taki niestety świat, ze słabych się zjada. Zresztą te dzisiejsze laski chyba w normalnych gadkach nie gustują. Pamiętam, raz poszedlem na dicho trzeźwy. Wypatrzyłem sobie ładną dziewczynkę bez wypisanego na twarzy debilizmu i, wiadomo, uderzam. Ot, chcialem pogadać, ew. umówić się itd.No i co? Ch*j. No to natrzaskałem się jak szpadel. Podszedłem do niej (jeśli to chodzeniem można nazwać), przycisnąlem w tanńcu i na parkiecie zacząłem jej w piź**ie grzebać, a ta się cieszy... Zgarbiłem się stary... Mam podobne doświadczenie. Bez komentarza.

Ooo...dzisas nastepny zakompleksiony :/ brrrr... Zapewne myslisz ze kobitki leca tylko na kase dlatego ze Ty jej nieposiadasz i zadna nie chce z Toba byc.No ale pociesze Cię: nie masz dziewuszki nie dlatego ze jestesmy materialistkami a dlatego ze nie masz nic do zaoferowania i bynajmniej nie chodzi tu o kase:) Alternatywą tego stanu rzeczy jest to ze panna na ktorej Ci zalezalo poscila Cie kantem i chcesz teraz na Nas wszytskich sie odegrać.Niestety takie glupkowate teksty na nikim nie robia wrazenia wiec miej jeszcze odrobine godnosci i daruj sobie :)

Gość zona andrzeja
A ja jestem szczesliwie zakochana i moj maz nie musial stosowac jakich glupich sztuczek by mnie zdobyc. po prostu byl soba a dotego jest bardzo ladny i dobry.

Gość tranquila
hehehehehe a mnie sie wydaje ze my takie materialistki jestesmy bo tez w jakis sposob chcemy was wykorzystac...wy wykorzystujecie nas w lozku wiec musicie nam jakos wynagrodzic to ze wy nas nie potraficie zadowolic....hehehe my potrzebujemy troche wiecej niz 5 minut zeby osiagnac ''szczyt rozkoszy'' dzieciaczki zakompleksione...

Gość Same idiotki tu się
wypowiadają. Uderz w stół....Ktoś prowokacyjny temat wymyślił i udowodnił swoją przewrotną tezę.

Gość gnomie....
mówisz i masz ! :D cała golonka w kapuście, chcesz? :P:D

Gość kogoś mi przypominasz
Nawet twoje teksty są identyczne. To po co Wam kobiety????????? Gdyby nie one nie mógłbys się nad soba użalać

Gość gardze nimi bo sa
bo kazda kobieta ma w sobie cos z dziwki

Gość tranquila
zgodze sie ze kazda z nas ma cos w sobie z dziwki ale moj facet to uwielbia w lozku lubie byc niegrzeczna...a wy macie cos z kutasa i szala sie wyrownuje hehehe

o tak goloneczka w kapuście pychotka:D już cię kocham :P

Gość gnomie....
dokładnie :D ale musisz mnie kochaz za to do końca swiata i ..... jeszcze jeden dzień dłużej ;) :P:D