Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgfd

Jak sie moge ladnie opalic jak mam taka cere?

Polecane posty

Gość dsgfd

...oczywiscie od razu mowie solarka nie wchodzi w gre... a skora mam taka ze opalam sie na czerwono a dopiero pozniej to sie robi lekko brozowe...;/ masakra nikomu tego nie zycze... marze o slicznej opaleniznie...co mam robic? znowu dlugo na sloncu nie chce lezec bo przy takiej skorze to szybko sie moge spalic no i wyskakuje mi pieprzyki...ble..;/;/;/ ... no a od samoopalaczy zazwyczaj wychodza plamy...hm...co mi polecicie?

balsam brązujący nie ma po nich takich plam jak po samoopalaczu kolor jest ładniejszy niz po solarium dla mnie to najlepsze rozwiązanie a cerę mam dokładnie taką jak Ty ;)

Gość Kathouska
ja kupilam w rossmanie samoopalacz extra bronze naturalna i zdrowa opaleizna bez slonca z firmy dax cosmetics.goraco polecam.nie mam zadnych plam,zaciekow po uzyciu jego.tani i skuteczny sposob na piekna opalenizne.pozdrawiam

Gość kup i codziennie polykaj
capivit sun system..tabletki sprawiaja ze nie opala sie na czerwono tylko na lekki braz :) sama polykam od poltora miesiaca...wczoaj i dzisiaj opalalam sie i czerwona nie jestem ;)

Gość dsgfd
dzieki wam wszystkim za odpowiedzi:))) teoria jakiego balsamu uzywasz pliss podaj mi jakies firmy, nazwy itp;) czekam na to jaki uzyc;) Kathouska dzieki ;) zobaczymy co bd dla mnie najlepsze;) kup i codziennie polykaj aha a te tableki nie sprawiaja ze bd opalona tylko pomagaja abym opalala sie na bronz?;p oo tez dobrze;) mam nadzieje ze bd bronzowiutka;) i dzeki za pomoc;*

Gość ziaji maslo kakaowe
ja sie nim smaruje przed solarium. jakies 10 lat temu mialm taka karnacje jak Ty,zaczelam chodzic do solarium,jak to byla nowosc i chodzilam dosyc czesto(woiem wiem to szkodliwe)na poczatku rowniez bylam burak czerwony.zaczelam chodzic od 5 min.teraz juz chodze bardzo rzadko,przed jakas impreza wieksza,raz na miesiac,a karnacja mi8 sie zmienila teraz mam ciemniejsza i nawet jesli dlugo dlugo nie korzystam z solarium to i tak nie wracam do mojej bardzo jasnej skory sprzed 10 lat.bylam naturalna blondynka o jasnej skorze ,teraz mam sniada cere i ciemne wlosy:)a tym balsamem maslem ziaji to smaruje sie na codzien ,chociaz ciezko sie rozmarowuje i jest tlusty.

Gość ziaji maslo kakaowe
a w solarium to maselko pomaga na to ze nie jestem spieczona,tylko od razu na brazik, a jakbys jednak sie wybrala do solarium to korzystaj z tych duzych lozek bo te mniejsze maja mocniejsze lampy i po nich jest sie naprawde burak.

Gość Ziai nie Ziaji

Gość dsgfd
ok ok :) napewno poproboje ...;) kurde tylko najgorsze jets to ze przy tej karnacji to jak jestem na slocnu i sie opalam na nim to pieprzykow mi mase wychodzi...:/ straszneee... a temu chyba zaradzic nie idzie coo?? teoria podaj mi nazwe tego balsamu ktorego uzywasz;) i wogole gdzie go kupic:) Kathouska po ile ten samoopalacz i ile razy trzeba go stosowac zeby uzyskac opalzenizne ? i czy jak przestaniesz to to schodzi czy jak;) mow;) kup i codziennie polykaj capivit sun system..tabletki ---> jak dlugo je trzeba jesc zeby uzyskac efekt ? ile rayz dziennie? i wogole caly czas to jesz czy juz skonczylas czy jak? opowiedz cos;) maslo kakaowe--> jakie mam kupic? jakie ty uzywasz? i wogole powiedz czy ty to rozprowadzasz i wtedy by mnie i na sloncu lapalo na bronz?:) cool;P hehe ... a nie robi plam to mleczko?

Gość do dsgfd
jezeli masz tak duza sklonnosc do powst. pieprzykow to nie powinnas sie opalac. twoja karnacja nie jest przystosowana do duzych dawek slonca i tak wygladaja jej reakcje obronne. nic na to nie poradzisz. przy takiej skorze jest wieksze ryzyko zachorowania na czerniaka i poparzen skory. przy takim fototypie smazenie sie oliwce na sloncu i solarka to zbrodnia.

Gość dsgfd
wiec jak moge sprawic sobie bronz na skorze ...? tylko tymi balsamami czy cos ...? :( to podajcie chociaz nazwy jakis dobrych,wyprobowanych...

Gość dsgfd
HEJ!!! teraz sie odzywam! nie wiem czy ktos tu jeszcze zaglada;p heh Ale musze sie pochwalic! teraz sa takie upaly;p i tjak ja sie opalilam:D hehe nigdy sie nie opalalam na brazowo od razu..;p a teraz! extra! jestem cala brazowa! i to jak!:P super!!! chyba karnacja mi sie zmienila..:D