Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kanne

Którą z metod lepiej się zabezpieczać?

Polecane posty

Gość Kanne

Na dzień dzisiejszy jest o wiele więcej metod zabezpieczania niż przypuśćmy pare lat temu.... Pisząc, szukam pomocy w wstępnym dokonaniu decyzji , którą metodą się zabezpieczać , tabletki, plastry , a może jeszcze coś innego. Proszę o pomoc. Może jakieś wasze odczucia czy też doświadczenia. Pozdrawiam gorąco , Kasia ...

Gość Agnesys
Kasiu, ja zażywałam cilest przez około 3 lata, efekt był taki, że nie miałam ochoty na sex....Więc jeśli nie musisz, to nie decyduj sie na dodatkową dawkę hormonów, przez jakiś czas jest super, możesz się kochać ile chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz i nie musisz się martwić o ciąże. Mi i mojemu narzeczonemu bardzo to odpowiadało, ale do czasu.....bo przestałam miec ochotę na sex, także ja na dzień dzisiejszy wybrałam DUREX :D nigdy mnie jeszcze nie zawiodła Pozdrawiam Agnieszka

Gość wkładka hormonalna ....
działa na zasadzie spirali -a w razie czego to hormony zrobia swoje ! jest to podwójne zabezpieczenie ale trochę kosztowne ...

Gość Agnesys
tak, tylko wkładki nie poleca się młodym kobietom...ginekolog mi tak doradził....tym bardziej, że jeszcze nie rodziłam :(

Gość metodą abstynencyjną