Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragniona123456

Powiem szczerze potrzebuje seksu, mam ogromna ochote

Polecane posty

Gość fdf
to kto bedzie obciągał ?Ty?Dasz rade wszystkim?

Gość Spragniona123456
Ktos tam napisał " to sobie znajdz" A jaka jest szansa spotkać w necie kogoś kto będzie mi odpowiadał i komu ja będę odpowiadała? kogoś kto będzie miał pasujący mi charakter, kogoś kto będzie miał wygląd który mnie nie wystraszy ? I w drugą stronę to samo Czasami to sie zastanawiam jak te wszystkie pary sie parują, przecież ja w swoim życiu spotkałam kilku fajnych facetów a takich z którymi mogła bym być to może jednego Mi wydaje sie ze, ludzie biorą co kolwiek co najmniejszym stopniu im odpowiada.

fdf nie ale potem są różne ADIS przez takie dziwki z burdeli.

Gość gooochaaa
jakbym miała wziąść cokolwiek byle było to wolałabym umrzeć będąc dziewicą

Gość Spragniona123456
Jak pusta? A co jest dziwnego w tym ze mam ochotę na sex i pisze to na forum o tematyce erotycznej ?? Fruti chcesz spalić burdele pozbyć sie dziewczyn które lubią sex.... Az tak bardzo trudno otrzymać Ci faceta przy sobie ?? wynoś się precz - dokładnie wykorzystałam bym i pożuciła

Gość fdf
no i co z tego .Gdyby nie bylo dziwek to nie mialby kto sie tym zajac.Nie kazdy zreszta ma dziewczyne i czasem misi skorzystac z ich uslug.Nie popieram jesli ktos ma zone i idzie na dziwki .Natomiast gdy nie ma dziewczyny to jest wskazane.Chyba ,ze ty masz zamiar wyreczyc i sama to zrobic ,ale watpie by ci sie udało.

Gość Spragniona123456
gooochaaa - ale 3/4 Panien tak robi. Bo nie wierze ze wszyscy sie tak parują z tymi jedynymi. Laski biorą co kolwiek byle tylko nie być samej. A potem trzymają sie tych facetów kurczowo i chcą palić burdele.

Gość Spragniona123456
Fruti jak bys nie była ograniczona to bys wiedziała ze AIDS jest od małp przez ludzi - reszte dopisz sobie sama... Fruti ile masz lat ?

Gość WSZYSTKIE SPRAGNIONE TAK ROBIA
hXXp://blog.askjolene.com/uploadpics/6029_zoosex.gif

Gość fdf
jesli fruti zrobisz dobrze wszystkim dorosłym facetom ktorzy od kilku lat nie mają dziewczyny to jestem tez za zamknieciem burdeli

Gość fdf
tylko nie wiem czy sie wyrobisz przy takiej ilosci czlonków.

Gość gooochaaa
eeeeee.... w dzisiejszych czasach kobiety mają wymagania są wykształcone,pracują na kierowniczych stanowiskach i nie wierze że rzucają się na byle jakiego ogiera

Gość Spragniona123456
fdf pomożesz jej ;)

Gość why dont you stay
Spragniona, wydaje mi się, że wieje od Ciebie jadem :/ Jak zazdrościsz laskom, że się z kimś spotykają, to szukaj dalej jakiegoś kolesia do skutku, a nie chrzań jak potłuczona. I o co chodzi z tym netem? W realu nie umiesz z kimś zagadać? Wiesz, każda potwora znajdzie swojego amatora, więc ja bym się na Twoim miejscu nie przejmowała tym, że jeszcze nie znalazłaś takiego, który Ci odpowiada. A co do tego, że laski znajdują jakąś rzecz w kolesiu i się go trzymają - kompletna bzdura, przynajmniej w moim przypadku. Że niby mam wytrzymywać z kolesiem, który na przykład ciągle puszcza bąki, ale podoba mi się jego poczucie humoru...? Bez przesady :P

Gość Spragniona123456
Prawda jest taka ze 3/4 kobitek jest z facetem, tylko po to zeby z kims byc. Czasem nawet srednio im sie podoba ale to nie ważne. Ważne zeby z kimś byc.

Gość fdf
spragniona ja jestem facetem.NIe pomoge jej :)

Gość Spragniona123456
fdf - nie ograniczaj roli facetów ;)

Gość o co ci chodziSpragniona123456
zapodaj fote to pomysle ?

Gość fdf
nigdy nie bylem w burdelu.

Gość magon
Faja jesteś Spragniona, podaj gg to poklikamy do skutku!1 :-]

Gość Spragniona123456
Nie imputuje Ci ze byłeś i ze jesteś entuzjastom tego typu rozrywek. Generalnie, dziwi mnie tylko. Ze tak dość agresywnie zareagowaliście na mojego posta. To chyba normalne. Jesteśmy tylko ludźmi. I pewne sprawy są od nas silniejsze. Zwłaszcza jeśli zasmakowało sie czegoś bardzo smacznego, potem trudno żyć bez tego ;)

Gość Spragniona123456
magon - widzisz ja już taka jestem ze bym chciała ale sie boje. Chyba już na długo pozostaną mi tylko miłe myśli. Bo moje podejście do facetów jest równie odważne jak siostry zakonnej.

masz oferte a ty dalej swoje wniosek zwal sobie źrebaczka i nie udawaj laski !

Gość Spragniona123456
;) ile masz lat ? i skąd jesteś ?

skąd jestem tak jak ty ile mam lat jestem pełnoletni oferta jest poważna szukam kobietki ale najpierw foto !

Gość wynoś się precz
Moje oświadczenie : Nigdy nie byłem w agencji towarzyskiej i nie pójdę tam nawet , gdyby mnie dopłacano , czy uważacie, że jestem normalnym facetem ?

Gość magon
Masz prawo mieć obawy bo to jest net - a tu wsi jest wirtual i prawdę trza łowić jak rybę w zatrutym oceanie!!! A może jesteś znudzonym faciem dziennikarze co szuka opium do następnego artyk.w szmatł gazetce dla mas-dziewczyn??? NIE boją się tylko Głupcy!!!!

magon do kogo ten tekst ?

Gość magon
KOńczę bo jutro mrowię spraw mam na głowie a moje gg:5153238 pozdrowionka Dla Rezolutnej i ostrożnej?? PAPApa.

spragniona i co zara jak powiem ile mam lat to bedziesz jakies głupie wnioski wysnuwać? nie bój się umiem faceta przy sobie utrymać jakoś ze swoim już długo jestem :] pozatym mniejsza o większość. Seksu Ci się chce i co..? chcesz tak z byle kim? Dziewczyno i ty sie szanujesz? Bo jak ja bym taka była i ktoś by nazwał mnie tu dziwką to bym się nie zdziwiła. A FACECI JAK LECĄ do burdelu na dziwki bo nie moga panny znalezc to są dziwki męskie! kurwa leciec do burdelu zeby tylko się naruchac? PRostacy.