Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Negra

Hiszpańskie piosenki D

Polecane posty

Gość eljinete
Może chodzi Ci o \"Sin miedo a nada\" - Alex Ubago i Amaya Montero? Przepiękne... polecam, nawet jeśli to nie ten kawałek

Gość eljinete
powyższy post dla julki2217:)

Gość Habuuuu
Do Marina11 Dziewczyno ile Ty masz lat,bo piszesz tak jakbyś miała co najwyżej 10 ?! Dlaczego zaśmiecasz ten temat i ciągle się narzucasz? Jeżeli ktoś będzie czegoś od Ciebie chciał to zamieści tutaj prośbę!

Gość Marina11
Habuuuu...To ty założyłeś ten temat żebyś mi mówił co mam robić?Ten temat założyła "Negra".A jakbyś chciał/chciała wiedzieć,to baaardzo dużo osób pisze mi na e-maila i proszą mnie o cos.Zastanów się co piszesz...

Gość Marina11
Ze świetnych piosenek oprócz Davida Bisbala mogę jeszcze dodać Alejandra Fernandeza "Soy tu gitano"...to jest przepiękne ps.nikt mi nie będzie mówił oprócz "Negry"co mam robić...xd

marina ja nie chce ci mowic co masz robic ok...ale troche sie osmieszasz tym bisbalem...masz jakiegos bzika na jego punkcje....i wogole te seriale i inne bzdury...chyba raczej odbiegasz od tematu...temat brzmi \'\'hiszpanskie piosenki\'\' a nie kolko zainteresowan bisbalem czy...marina...bueno ya lo se que esto no cambiara nada...pero tenia que escribirte esto porque ya estoy arta....cada vez cuando abro este tema solo marina y marina...creo que no tienes mas de 10-12 años porque las personas adultas no escriben tantas tonterias y no se ponen tan pesadas...gracias a ti marina este tema es solo la basura...un saludo🌻cuidate mucho

Gość Jupijej
Zgadzam się z marg22 ! Skoro piszą do Ciebie maile to tam wygłaszaj swoje racje,a nie tutaj. Już nawet nie chce mi się czytać Twoich komentarzy,są tak dziecinne :( I skąd wiesz czy Negra nie podziela naszego zdania? To Ty się dziewczyno nad sobą zastanów :o

Gość Jupijej
Post powyżej był skierowany oczywiście do Marina11 :0

Gość Marina11
Macie rację...przepraszam...już się na mnie nie gniewajcie,ok?

Gość Papke
Czyli nikt nie jest w stanie mi pomóc? :(

papke ciezko jest powiedziec co to za piosenka...naprawde nie mam zielonego pojecia co to moze byc....tym bardziej ze slowa ktore napisalas wogole mi sie nie kojarza....sluchaj radaia moze kiedys ja jeszcze raz uslyszysz i podasz wiecej szczegolow...

Gość Marina11
a w czym mamy ci pomoc papke?

Gość Marina11
nie umiem ci pomóc papke :(:(:(:(

Gość Specu19
Witam. Kiedys dawno temu słuchałem fajnej nutki ale poszła z formata kompa i szukam owej piosenki. Wiem Tylko tyle ze w refrenie było śpiewane na pocztku "El pasado" i ta cała pioseneczke śpiewała kobieta a muzyka w tle to było takie techno połaczone z takimi latynowskimi czy hiszpanskimi nutkami. Bardzo prosze o pomoć gdyż ta piosenka jest baaardzo fajna i chciałbym ja mieć Pozdrawiam I czekam na odpowiedzi

Gość jarok
Przepraszam miłe Panie, że ośmielam się tu wtargnąć, jestem chyba jedynym facetem w tym gronie, ale zmusza mnie do tego sytuacja. Szukałem wszędzie i nic. Może któraś z Was potrafi mi pomóc. Szukam tytułu i wykonawcy piosenki hiszpańskiej śpiewanej przez kobietę o wysokim głosie z udziałem orkiestry symfonicznej , dużo smyczków , kobieta w niej rozpacz lub skarży się(to nie opera itp), bardzo melodyjna, słowa bardzo "szeleszczące" jak to w języku hiszpańskim. Słyszałem ją pierwszy raz 20 lat temu w czasach studenckich (romantyczne wspomnienia) i parę tygodni temu w sklepie "Saturn" w Arkadii w Wa-wie. Wiem że to mało informacji ale może przypadkiem ...... Bardzo proszę o pomoc.

Gość jarok
Sorry panowie nie zauważyłem was . Bez obrazy :-)

Gość jarok
P.S. Melodia szukanej piosenki jest podobna do muzyki z reklamy "APAP"

Gość Papke
Panie Jarok, wcale chyba nie jest nas aż tak mało ;) Hm... odnośnie tej piosenki której poszukuję ja, to mógłbym jakoś tak zanucić rytm, nagrać to i dać tutaj link, może wtedy ktoś zaczai :) Zaraz wrzucę ;)

Gość Papke
To będzie ta Nelly Furtado :D Nigdy bym sie nie spodziewał, że to ona może być. Swoją drogą - gdzie ja sie uchowałem, że nie wiedziałem :) Dzięki Gosiaczkowa, ratujesz mój humor, bo ostatnimi czasy strasznie z nim ciężko. Dziękuję również innym zainteresowanym moją sprawą - za chęci :D Jeśli kiedyś znowu będę czegoś szukał, na pewno zgłoszę się właśnie tutaj, mogę specjalnie dla Was znowu nucić :P Pozdrawiam!

Gość jarok
Wracając do mojej poszukiwanej piosenki. Wsłuchajcie sie w muzykę do reklamy APAP. Melodia jest podobna.Nawet myślałem że ją "pożyczyli" Morze teraz słyszałem jej nowa wersję, ale jestem pewien że to ten sam utwór który słyszałem na tak dawno. Marina 11 ponoć znasz 1000000..... hiszpańskich piosenek. Wierzę w Ciebie. A może ktoś jeszcze?

Gość Marina11
...a może to jest Rosa"Mas alla"?...no niewiem.........

Gość Papke
Panie Jarok, zanuć pan! :D

Gość Specu19
Witam. Kiedys dawno temu słuchałem fajnej nutki ale poszła z formata kompa i szukam owej piosenki. Wiem Tylko tyle ze w refrenie było śpiewane na pocztku "El pasado" i ta cała pioseneczke śpiewała kobieta a muzyka w tle to było takie techno połaczone z takimi latynowskimi czy hiszpanskimi nutkami. Bardzo prosze o pomoć gdyż ta piosenka jest baaardzo fajna i chciałbym ja mieć Pozdrawiam I czekam na odpowiedzi

Gość carne
kiedys słyszałam swietna muzyke spiewa brat i siostra z tego co sie dowiedzialam chyba camela ale nie jestem bewna wiecie cos na ten temat potrzebuje znalezc ich piosenek plis

Gość carne
kto to spiewa .... escucha me comprende lo es inposible nuestro amor? jest sliczna ta piosenka mozecie mi pomoc ?

Gość Enamorada23
01:44 carne (przerwa79@op.pl) brat i siostra...hmmm,to może być teś Jesse y Joy